Brasserie Le Galopin i Täby söker serveringspersonal inför nyöppning

Arbetsbeskrivning

Vi är en entreprenörsfamilj i Täby som i februari 2024 öppnar en ny restaurang i Täby Park, Le Galopin Brasserie & Vinbar. Brasserie Galopin har höga ambitioner, vi ska matcha de bättre innerstadskrogarna.

Hos oss ska våra gäster få njuta av god mat och dryck av hög kvalité i en skön och avspänd atmosfär. En rolig och härlig plats där den personliga servicen ska få våra gäster att vilja komma tillbaka.


Vi söker nu passionerad serveringspersonal till matsalsteamet på Brasserie Galopin.

Arbetsbeskrivning:

Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet från arbete inom service och restaurang men ditt engagemang, din personlighet och känsla för service är det absolut viktigaste för oss. Vi söker en team-player med stort intresse för mat och dryck och som genom nära, rolig och personlig service kan skapa en upplevelse som får våra gäster att vilja återkomma. Du gillar att möta människor och ha roligt på jobbet.

Vi erbjuder:

Du får vara med i arbetet med att utveckla ett nytt restaurangkoncept i Täby med höga ambitioner. Öppettider kvällar tisdag till söndag, på lördagar och söndagar serverar vi även en härlig brunch.

Urval och intervjuer sker löpande.

Varmt välkommen med din ansökan via Cheffle redan idag!


2-4 års erfarenhet

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Brasserie Le Galopin
  • 1 plats
  • 6 månader eller längre
  • Heltid
  • Fast månads- vecko- eller timlön
  • Publicerat: 12 december 2023
  • Ansök senast: 10 januari 2024

Liknande jobb


23 december 2024

20 december 2024

20 december 2024

Servitör/servitris

Servitör/servitris

20 december 2024