OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Allmänt om tjänsten
VI SÖKER DIG
Som restaurangchef blir du ett ansikte utåt för hela Vidbynäs och får en central roll i skapandet av hela gästupplevelsen. Vi ser att du brinner lika mycket för gastronomi som att utveckla och motivera dina medarbetare genom ett inspirerande och tydligt ledarskap. Du besitter goda kunskaper inom mat, vin och värdskap, och du har tidigare erfarenhet av personalansvar och ekonomi. Har du varit med och öppnat restaurang tidigare? Ännu bättre!
PERSONLIGA EGENSKAPER
Du är strukturerad, proaktiv och tar egna initiativ, flexibel och van att hålla igång många olika arbetsuppgifter samtidigt. Som person är du målmedveten, driven och ambitiös för att överträffa både gästers och medarbetares förväntningar. Du bidrar till positiv energi bland gäster och kollegor.
OM TJÄNSTEN
Tjänsten är 100% med 6 månaders provanställning. I din roll rapporterar du direkt till VD och i tjänsten ingår dag, kvälls och helgarbete. Lön och anställningsförmåner enligt överenskommelse. Tillträde omgående.
Varmt välkommen med din ansökan och personligt brev i Cheffle!
Om Brasserie Vidbynäs
Strax utanför Nykvarn, en dryg halvtimme med bil från Stockholm, ligger Vidbynäs Golf. Mellan greener och natur finner du vår restaurang som just nu totalrenoveras och öppnas i ny kostym med uppdaterat mat- och dryckeskoncept till våren.
Här finner du en villkorslös och storslagen brasseriemeny med hjärtat på rätt plats. Brasserie Vidbynäs serverar en väl tilltagen blandning av maträtter från hela Europa med hög igenkänningsfaktor. Franska mathantverk står sida vid sida med svenska klassiker och italienska favoriter. Nyfångade ostron från Normandies salta, mineralrika vatten och kött från svenska gårdar är exempel på vad du hittar här.