OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Det finns en anledning till att det är just du som önskar att jobba i Nordic Choice Hotels. Du ser möjligheter på våra 100 destinationer. Du tror du kommer passa in i vår mångfald bland 13.000 anställda. Du är exalterad över våra fantastiska hotellkedjor och du har energi, mod och begeistring så det räcker och blir över. Vill du veta mer om oss? Vi ser fram emot din ansökan!
Allt händer på Clarion Hotel & Congress Malmö Live. Hos oss hittar du alla typer av gäster; hotellgäster, publik till magiska föreställningar i konserthuset, tusentals gäster som besöker någon av våra många spännande mässor, konferenser och kongresser.
Huset omfattar 55 000 kvm, kongressdelen tar upp till 1500 personer, konserthuset rymmer 1600 åskådare och hotellet har 444 rum. Vi blickar ut mot Europa och kontinenten för att mäta oss med de bästa. Vi vet att vi har alla förutsättningar att vara ”Det bästa”.
Vi har en självklar målsättning att Clarion Hotel Malmö Live ska erbjuda en frukost som gör oss kända! Och att våra medaretbetare är den mest passionerade personalen och har starkaste vinnarkulturen i branschen. Vi pratar inte om drömmar, vi sätter mål och ser till att ta oss dit.
Vi söker därför kreativa och personliga talanger fyllda med passion som kan leverera en service utöver det vanliga. Vi ser fram emot att du med stort hjärta och mycket vilja blir en del av vårt team.
Tjänsten innefattar ansvar för:
• Att tillsammans med avdelningens medarbetare skapa en oförglömlig upplevelse för hotellets gäster.
• Att coacha och inspirera våra medarbetare till att leverera värdskap i världsklass.
• Leda och fördela arbetet i den dagliga driften i god tid före genomförande
• Planera och förbereda arbetet för den dagliga driften under veckan.
I tjänsten ingår:
• Hålla högsta servicenivå enligt Attitude at Clarion.
• Hov förväntas vara i driften och skall vara kapabel och villig att utföra alla de uppgifter som utförs av avdelningens personal.
• Hov ansvarar för frukostavdelning och driften under lunchen.
• Arbetstiden är fördelad dagtid med tjänstgöring på helger enligt rullande schema. Arbete på kvällstid kan förekomma.
• Ansvarar för att den egna avdelningen har korrekt och relevant information gällande den dagliga driften och dagens beläggning.
• Ansvarar för att ha informativa genomgångar samt uppdatera infopunkter.
• Hov ansvarar för att frukostbuffén alltid är fräsch och korrekt uppskyltad. Innehållet på frukostbuffén ska vara i förhållande till Brand Manual för Clarion Hotels och enligt Kökschefs anvisningar
• Ansvarar för att de ekologiska produkterna skyltas enligt anvisning och att buffén har ett fullvärdigt ekologiskt utbud enligt centrala bestämmelser.
• Ansvarig att matsalen är korrekt uppdukad och kvalitetssäkrar att den är korrekt städad både innan och efter avslutad frukost/lunch.
• Ansvarig för all Room Service servering under sitt arbetspass.
• I samråd med närmsta chef arbeta med schemaläggning, upplärning och utbildning.
• I samråd med närmsta chef ser till att beställningar tillhörande avdelningen utförs.
• Hov arbetar tillsammans med närmsta chef fram rutiner för avdelningen och ansvarar för att dessa efterlevs.
• Ansvar för att löpande följa upp kundnöjdhet i Loopon och snabbt agera vid behov för kompensationer.
• Kassahantering ( separat instruktion skall signeras av all personal )
• Ansvarig för att dagskassan stämmer och är korrekt redovisad
• Ansvarig för att bankning sker korrekt och att växelkassan ligger på rätt plats.
• Hov leder och driver arbetet med merförsäljning i avdelningen och är en förebild.
• Hov arbetar för att goda kontakter med underleverantörer upprätthålls
• Ansvar för att avdelningen är uppdaterad och kunnig i hotellets brand- och säkerhetsrutiner.
• Ansvar för att företagets policies efterlevs.
Tjänsten är på 80%.
Rekryteringsprocessen med pulsmöten och intervjuer startar direkt och hittar vi rätt person så tillsätter vi tjänsten.
Kontaktpersoner på detta företaget
Peter Ek
+46 725868228
Miri Sumiq