OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Clarion Hotel Gillet har funnits sedan 1890 i Uppsala. Med sina 160 rum, bar, restaurang, relaxavdelning med pool och utvecklade konferensmöjligheter ligger Gillet i en klass för sig i Uppsala och är stadens ledande hotell. Restaurangerna - East West och Atlantis, har också etablerat hotellet som en naturlig mötesplats i staden. Choice Hotels Scandinavia AS är Skandinaviens största hotellkedja med en årlig omsättning på 5,4 miljarder kronor och mer än 8000 anställda. Koncernen marknadsför över 150 hotell under varumärkena Comfort, Quality, Quality Resort, Clarion Collection och Clarion på den nordiska marknaden. Choice Hotels strävar efter att erbjuda sina gäster energi, mod och begeistring och tror att företagets positiva utveckling och tillväxt är resultatet av medarbetare som vågar tänka och vara annorlunda. ? Och vi är egentligen inte intresserade av din cv. Vår rekrytering börjar där andra slutar. Vi söker personligheter som vi ännu inte har träffat. Vi tror helt enkelt inte att livet är som en anställningsintervju. Hos oss får du utvecklas som människa, inte bara som medarbetare. Hos oss räcker det inte att kunna följa reglerna. När vi säger professinell så menar vi att du ska kunna tillämpa reglerna med värme. Du ska kunna inspirera och inspireras av de människor du träffar. Vi söker dig som vågar vara dig själv. I mötet med oss och våra gäster. ** Breakfast Supervisor ** Breakfast Supervisor ( BS) rapporterar till[Restaurant Manager (RM) I tjänsten ingår: . Hålla högsta service- och kompetensnivå[enligt Attitude at Clarion. . BS ansvarar för att ha läst och förstått arbetsrutinerna i restaurangen/banketten på Clarion Hotel Gillet. . Huvudsakligt arbete är att fylla på frukost- och lunchbuffe, samt avdukning av bord och buffeer.[[ . Ansvarig för att restaurangen hålls ren, fräsch och snyggt uppdukad. . Lättare matlagning och köksarbete förekommer. . BS ansvarar för att ett gott arbetsklimat råder där alla ställer upp för varandra dels på och mellan avdelningar. . Att aktivt använda hotellets kvalitetssystem, C2 . Att vara med och utveckla/genomföra vårt frukost koncept tillsammans med RM. . Att sammanställa och lämna in löneunderlag till Ekonomichef. . Att lägga schema/tillsätta extra personal vid behov i samråd med RM.[[[ [[[[[[[[[[[[[[ Om du tycker det här skulle vara roligt och utvecklande, ta kontakt med oss. Vi vet ju trots allt inte vem du är. ?
Kontaktpersoner på detta företaget
Josefine Andersson
+46 18681800
Ulrica Lindros
+46 18681800
Daniel Tibell
018-681800
Susanne Boije Fredlund
Ulrica Lindros
Helena Miving
Helena Miving
+46 18681800