OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Gårdens prisbelönta kök arbetar med innovativa och traditionella metoder för att lyfta smakerna i vår matlagning. Våra produkter från bönder i närområdet levererar dom bästa råvarorna som vi förädlar eller låter deras naturliga smaker serveras på en tallrik. Våra menyer är vad vi vill kalla en smakresa, oavsett vilken meny du väljer så inspirerar vi och förmedlar vårt spännande matarv.
Vi på Bruntegården i Rättvik söker nu en kock.
Hos oss arbetar vi tillsammans för att skapa en gästupplevelse i världsklass. Vi är övertygade om att det är när du får möjlighet att utvecklas och bidra som vi överträffar gästens förväntningar.
Hotellets prisbelönta restaurang har en fantastisk utsikt över Siljan och i köket arbetar vi med lokalproducerade råvaror anpassade utefter säsong. Hos oss har vi ett kreativt arbetssätt där råvaran alltid är i fokus. Vi ser gärna att du har ett stort intresse för mat och goda kunskaper inom tillagningstekniker och råvaruhantering.
Vi arbetar främst med en avsmakningsmeny på ca 9 rätter men har även en mindre a la carte meny. Vi erbjuder ett utvecklande och varierande jobb med goda möjligheter att utvecklas i din yrkesroll. Vi ser gärna att du har några års erfarenhet från liknande tjänster.
Varmt välkommen med din ansökan via Cheffle redan idag!
2-4 års erfarenhet