OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Apple Hotel & Konferens i Göteborg är ett familjärt hotell som har etablerat sig som ett av Göteborgs bästa och mest prisvärda trestjärniga hotell. Hotellet har 116 rum och ett flertal konferensrum i olika storlekar. Sedan flera år befinner vi oss i en mycket positiv utveckling med bra beläggning och mycket återkommande gäster.
Vi söker en matlagare/bufféansvarig med erfarenhet av både servering och matlagning och som tycker om att jobba ute bland gästerna. Tjänsten är på ca 70 % och innebär arbete med den kvällsbuffé som serveras till hotellets gäster varje dag.
Du kommer att arbeta som bufféansvarig och i tjänsten ingår ett huvudansvar för den kalla delen av buffén. Det innebär att sallader och allt annat på buffén skall hålla den nivå vi bestämt och att innehållet varieras. Du kommer även att få ansvar för den varma delen av buffén de dagar vår ordinarie kock är ledig.
I tjänsten ingår också ett ansvar för matsalen så att vi alltid har en trevlig och snygg miljö som ger gästerna en positiv upplevelse.
Utöver bufféansvaret är du en del i ett team som hjälper till med alla sysslor som förekommer i köket och matsalen.
Arbetstiden är mestadels eftermiddagar och kvällar med arbete varannan helg. Vissa frukostpass kan även förekomma.
Du som söker måste vara ansvarskännande med en genuin lust att leverera god mat och bra service till våra gäster samt tycka att det är roligt att jobba. Du måste också vara en flexibel lagspelare som ställer upp när det behövs och som kan bli en del av ett positivt team. #jobbjustnu
För frågor och information om tjänsten, kontakta Johan Ekman på 076-234 24 60
Ansökan med en kort personbeskrivning och ett enkelt CV skickas till johan@applehotel.se