OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Buhres Fisk är det lilla företaget med det stora utbudet. Det är ett företag där fisken spelar huvudrollen. Högsta kvalitet, förstklassiga råvaror, härliga gäster, glada och entusiastiska medarbetare, nya lokaler och ett starkt varumärke är det som gör att Burhes än idag har tiotusentals besökare under en säsong.
Arbetsbeskrivning
Som Butiksansvarig på Buhres kommer dina arbetsuppgifter i huvudsak vara expediering av kunder i butiken samt att skolas in i hanteringen av färsk fisk. Tillsammans med ägaren och platschefen (som man svarar under) är man ansvarig för sortimentet i butiken och även den totala upplevelsen. Anställningen är uppdelad i tre steg, där man ser ett första år i upplärning och får förståelse över råvarorna och sättet som dom tillagas på. Man arbetar ständigt med kvalitetssäkring av befintligt sortiment och aktivt jobbar man med kompetenshöjning, merförsäljning och gränsöverskridande arbete på avdelningen. Relevanta nyckeltal tas fram tillsammans med närmsta chef. För rätt person kan visst personalansvar förekomma.
År två och tre tillkommer utveckling av cateringverksamhet samt andra specifika ansvarsområden. Leverantörskontakter och vidareutveckling av befintligt sortiment delas mellan butiksansvariga och i samråd med platschefen. Även utökat personalansvar kan förekomma.
År tre finns det stora möjligheter att aktivt delta/leda arbetet kring utveckling av grossistverksamheten, demo kök och mycket annat samt att upprätthålla det man skapat tidigare år.
Som Butiksansvarig på Buhres arbetar man väldigt operativt, man är en stor del av verksamheten varje dag, givetvis förekommer viss administration men i huvudsak är det expediering av kunder och tillagning av råvaror som står i fokus.
På Buhres arbetar man på ett rullande tvåveckorsschema, inklusive varannan helg. Arbetstiden är skiftlagd mellan kl. 08.00 - 20.00, tjänsten är på 100 %. Man har semester och betald ledighet som förläggs mellan januari – mars. Årsarbetstid tillämpas och omfattar 1750 arbetade timmar mars – december. Buhres erbjuder månadslön inkl. ob-tillägg.
Tillträde så snart som möjligt eller enligt överenskommelse.
Vem är du?
Du som söker jobbet är en person som älskar att jobba, älskar mat och som alltid sätter kunden i centrum. Du vill alltid göra det bästa och är otroligt serviceminded. Du är generellt intresserad av människor, du har en inre drivkraft, är mycket förändringsbenägen och har lätt för att ta till dig eller skaffa dig ny kunskap. Du trivs när det är ordning och reda och gillar strukturer. Du tycker att kvalitet är ett honnörsord och givetvis är du prestigelös, flexibel, pigg och glad.
Vi ser gärna att du tidigare har arbetat med mat; som kock, kallskänka, i en delikatessbutik eller bara har en stor passion av mat och matlagning. Har du ett extra intresse av fisk och råvaror kring det, då har vi något gemensamt. Har du erfarenhet av cateringverksamhet och eller leda personal/inneha personalansvar ser vi det meriterande.
Du måste känna dig bekväm i Officepaketet. Du hanterar också det svenska språket i både tal och skrift, samt förstår engelska på en god nivå.
Kontaktperson
I den här processen har vi valt att samarbeta med Manpower. För mer information är du välkommen att kontakta Camilla Svensson, rekryterare: camilla.svensson@manpower.se eller 0455-30 27 82.
Välkommen med din ansökan!
Urvalet sker löpande så tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum, dock senast 3/8 2014.
Kontaktpersoner på detta företaget
Christine Johanson
Camilla Norén
+46 40 660 63 24
Charlotte Åvall
Fia Fagerlund
031- 61 72 93
Linda Göhlin
Charlotte Gustafsson
0470-74 55 90
Ulrika Demm
042 - 37 16 47
Sara Ernström
Lotta Dyrén
019-16 65 50
Linda Selin
0660-599 71