OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Ett unikt tillfälle för dig som har passion för ekologiskt kött, korv, charkuterier utan tillsatser och även mejeriprodukter och KRAV-grönsaker. Du skall älska att dela med dig av entusiasmen över detta och skapa en mysig cafémiljö med hembakta bakverk och smörgåsar och lättare måltider. Du skall även kunna förmedla vårt unika koncept där vi driver en bondgård på ”gammalt vis” men med modern teknik med fokus på djurvälfärd, ekologisk småskalig produktion där så mycket som möjligt förädlas i bondgårdens lilla mejeri och charkuteri.
Vi ser gärna att du har jobbat med mat i ex restaurangbranschen eller hos grossist eller är dokumenterat bra på att sälja det du brinner för.
Det är ett fysiskt tungt arbete emellanåt då mejerivaror och kött skall fyllas upp i butiken och köras ut till beställande kunder så du måste vara helt frisk och normalstark för att klara detta.
Vi är ett annorlunda lantbruk som försöker göra något extraordinärt. Vi har för närvarande utegrisar, tackor med lamm, nöt, både kött-och mjölkkor, höns, ankor och hästar. Vi säljer allt gården producerar; kött, mejeri, chark och grönsaker efter säsong. Vi har ett eget gårdsmejeri och gårdscharkuteri. Vi säljer främst direkt till konsumenter via vår gårdsbutik samt via REKO ringar.
Du måste ha en passion för mat med bra råvaror och en aversion mot tillsatser!
Du kommer att arbeta tre-fyra helgdagar i månaden i gårdsbutiken i Örsundsbro (1 h körväg från Stockholm, 30 min från Uppsala) samt alla fredagar som är en förberedande dag inför helgen samt några kvällar det är utkörning av beställda varor till olika REKO-ringar i Uppsala och Stockholm. Detta blir ca 40-50% tjänst.
Du är kvalitetsmedveten, ambitiös, noggrann och påhittig och jätte duktig att sälja och ge hög service till kunder och känsla för hur man gör snyggt i en butik och hur man presenterar varor.
Du är behöver ha körkort.
Tjänsten är en deltid och schemalagd efter överenskommelse. Våra öppettider i gårdsbutiken är 11-16 alla lördagar och söndagar men skulle även vilja ha öppet på fredagar.
Arbetsplatsen är rökfri.
Vi är för övrigt ca 30 anställda med skilda kompetenser inom djurskötsel, matförädling, jordbruk, byggnation och markarbete. Vi har ett värdebaserat arbetssätt där våra ledord är passion, respekt, helhet, precision, ärlighet, glädje och att vi har en ambition att vara bäst!
Vi erbjuder en arbetsplats med hög arbetsenergi och arbetsmoral där du får vara med och bygga något nytt. Vi vågar tänkta nytt och annorlunda för att skapa nästa generations lantbruk på miljön och djurens villkor och med en långsiktig ekonomisk bärighet.
Innan anställning sker kommer telefonintervju att ske inledningsvis, därefter personligt möte med Anna Hane samt att du får provjobba med övrig personal.
För mer information eller frågor kontakta Anna Hane, 072 22 11 301, eller skicka ansökan till jobb@restagard.se
Se mer på vår Facebooksida 'Resta gård' eller Instagram ’restagard’
Eller www.restagard.se
För mer information ring Anna Hane, 072 22 11 301