OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Om Fabrique
Fabrique stenugnsbageri grundades av Charlotta och David Zetterström 2008. Ända sedan starten har vi bakat med rena naturliga råvaror på ett traditionellt och hantverksmässigt sätt. Även om Fabrique nu finns i tre länder och har sammanlagt 29 butiker och restauranger så är det fortfarande det lokala bageriet vid hörnet. Vi verkligen älskar bröd. Kardemummabullar, levain, rågsur, sesamtoast och croissanter - det tar aldrig slut! Den nygräddade doften, de varma ugnarna och allt som hör ett kvartersbageri till. Om du också delar vår passion är du välkommen att söka jobb hos oss.
Om tjänsten
Som butiksbiträde är du Fabriques ansikte ut mot kund och ditt uppdrag är att leverera högklassig service till alla som besöker butiken. Utöver att betjäna våra kunder i kassan ingår bl.a. att arbeta med exponering av våra produkter, städning, diskning och att lägga beställningar. Som butiksbiträde ingår också att gå en extern kaffekurs.
Vi söker nu serviceinriktade butiksbiträden till flera av våra butiker i Stockholm. Tjänsterna är av varierad grad – både deltid och extra – och innefattar arbete såväl vardagar som kvällar och helger. Tillsättning sker löpande.
Kvalifikationer
Det viktigaste för att lyckas i rollen som butiksbiträde hos oss på Fabrique är inte din erfarenhet utan din inställning. Vi söker dig som har ett genuint serviceintresse och som älskar att möta och ta hand om kunder. Du tycker även om att arbeta i team samt uppskattar att få arbeta med kvalitativa produkter gjorda på de bästa råvarorna. Är du baristautbildad eller har tidigare erfarenhet av arbete inom bageri och café är det meriterande.
Ansökan
Ansök genom att skicka ett mail med CV och personligt brev till johanna.sarefjord@fabrique.se. Urval sker löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag, så vänta inte med att skicka in din ansökan!
Kontaktpersoner på detta företaget
Hr ansvarig Maria Khalil
Operativ chef Martina Larsson
COO/ operative chef Martina Larsson