OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Vilka är vi?
Vi är ett hantverksbageri med egen butik i hjärtat av Hökarängen. Vi har levererat bullar och godsaker bakade på ren kärlek till både lokala stammisar och långväga gäster sedan mars 2015. Vi är ett litet drivet gäng som älskar det vi gör. Allt vi serverar; från bakverk och frukost till lunchsoppor och grillmackor är gjorda från grunden av riktigt bra råvaror. Vi strävar alltid efter att leverera kvalitet och service i toppklass!
Vi har öppet vardagar 7-18 och helger 8-17. Vår försäljning är styrd efter bakverkens säsonger, det vill säga att vi säljer som bäst under semmelsäsongen jan-mars och dagar som kanelbullens dag, inför jul, påsk, mors dag och andra speciella högtider.
Vi söker:
En nyfiken kollega med stort intresse för mat, kaffe, gäster och bakverk till vår bageributik i Hökarängen. En stor känsla för service & sälj är ett måste då vi förmodligen har sveriges trevligaste gäster, och många av dem är stammisar. Du behöver genuint vilja möta människor. Vi säljer utöver bullar, tårtor och bröd från vårt eget bageri även varor i butiken som är en stor del av vår omsättning. Mycket är gjort på plats och annat inköpt från väl utvalda grossister. Kreativitet, målmedvetenhet, stresstålighet och planeringsförmåga är egenskaper vi kommer leta efter hos dig. Under en arbetsdag varvas nämligen matproduktion till cafet i form av frukost och luncher med inköp, servering i cafet, städning och att ständigt hålla butiken i toppskick för bästa möjliga kundupplevelse. Du ska också vara ansvarsfull och driven då en hel del av ditt arbete kommer vara självständigt.
Arbetsuppgifter:
Du kommer vara en bärande kraft för driften och behöva ta stort ansvar. Du kommer att vara en av två heltidsarbetande och ordinarie servicepersonal, och jobba på rullande schema varannan helg, och då ha dagsansvaret för driften och arbetsleda ditt team. Det är många arbetsuppgifter som skall utföras under dagen; bland annat öppning/stängning, planering, tillberedning av frukost och luncher, beställning av varor, jobba aktivt mot matsvinn, skyltning & frontning av butiken, servera gäster i cafet och sälja varor i butiken, pakettering av produkter, samt städning av såväl produktionsutrymmen, som butik, cafe och uteservering såklart. Du kommer ha varierande arbetstider mellan 06-19, med övervägande ansvar för stängning.
För att klara av rollen som butik/cafesmedarbetare hos oss behöver du:
Vara flexibel: Att vara en problemlösare är en stor del av din vardag, en soppa ska kokas, butiken ska fyllas upp & frontas och samtidigt ge bästa möjliga service till gäster.
Vara stresstålig: Mycket ska fram på liten yta och samtidigt ringlas kön ständigt lång.
Ha ett stort intresse för mat och bakverk: Det är vad vi gör, och du
måste känna dig bekväm med att tillbereda frukost och lunchrätter, sätta menyer och ständigt ta fram nya recept på overnight oats, soppor och smoothies. Smaka av och kvalitetskontrollera att det vi serverar och säljer håller den toppkvalitet vi eftersträvar är en självklarhet.
Sinne för mänskliga relationer: Vi har fantastiska gäster och vill erbjuda dem service i toppklass. Så engagemang och glädje, med och för människor är av största vikt. Vi är också ett litet tajt team där alla måste vilja ge allt för att dagen ska rulla på och att vi alla ska trivas ihop.
Tävlingsinriktad/ Säljare: Du ska gilla att sälja! Gärna sträva efter att bli bäst! Och varje dag sikta mot nollvision i matsvinn!
Handlingskraftig: Det är många uppgifter du ska utföra, ha en stor ansvarskänsla och noggrannhet oavsett om det gäller att stänga butiken och överlämna en schysst städad butik till kollegan eller att slå in rätt belopp i kassan.
Planeringsförmåga/Ordningsam: Planering är A och O för att dagarna ska hinnas med, då det är ett högt tempo hos oss. Du behöver så saker gjorda och ur händerna, och ha en förmåga att kunna prioritera. Du behöver arbeta strukturerat och ordningsamt och tänka proaktivt för att klara av rollen.
Initiativrik: Du kommer vara din egen och andras arbetsledare samtidigt som det är viktigt att vara en prestigelös lagspelare och alltid sträva efter att hjälpas åt.
Nya idéer uppmuntras och att ständigt ha koll på senaste lokalproducerade drycken och smarrigaste frukosten.
Vi erbjuder:
En plats i ett härligt litet gäng som har kul på jobbet, gillar det vi gör och som firar våra framgångar! Du kommer ha utrymme att växa och utmanas i din roll. Vi tillämpar kollektivavtal och erbjuder ett generöst friskvårdsbidrag. Vi har stängt fyra veckor i juli och över jul/nyår samt midsommar.
Kika gärna in på vår instagram eller facebook för att få en bild av vad vi gör!
Ansökan:
Vi önskar tillsätta tjänsten vid årsskiftet.
Mejla CV och personligt brev till jobba@konditornochbagarn.se
Frågor om tjänsten besvaras lättast på mail (eller telefon onsdag/torsdag/fredag eftermiddag).
Varmt välkommen med din ansökan!