OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Som säsongsanställd i Branäs blir du en del av ett team med en unik sammanhållning, som tillsammans bidrar till en oförglömlig semester för våra gäster. Att du dessutom har skidåkning i toppklass precis runt hörnet är givetvis en bonus.
Dina uppgifter
Arbetsuppgifterna varierar beroende på vilken av de tre serveringarna du jobbar på för dagen. Det är allt från att grilla hamburgare, grädda våfflor och brygga kaffe till att hantera kassan, servera dryck och hålla bra ordning. Det är viktigt att du har ett gott öga för vad som behöver göras och att du gillar att ha rent och snyggt omkring dig. Du håller en god kommunikation med dina medarbetare och uppfattas som en glad arbetskamrat.
Vi erbjuder…
En inspirerande arbetsplats med en unik sammanhållning där du får chansen att uppleva en vinter som du sent kommer att glömma. Träffa nya vänner, njut av frisk luft och ta vara på varje ledig stund i skidbacken. Som anställd hos oss får du dessutom gratis liftkort och hyrutrustning, rabatt på boende för familj och vänner, förmånliga priser i restauranger och butiker och mycket mer. Vi ordnar även boende till alla som önskar.
Vem är du?
Du är serviceinriktad och stresstålig, men framför allt gillar du att möta nya gäster och se till att deras besök hos oss överträffar deras förväntningar. Eftersom barnfamiljer är vår viktigaste målgrupp är det viktigt att specifikt kunna se barnens perspektiv och behov. Vi letar först och främst efter en inställning och attityd som passar in hos oss, där arbetsglädje och passion för service står i fokus.
Krav och meriterande
- Vi önskar att du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter som beskrivs ovan.
- Du ska vara bekväm med både engelska och svenska språket.
- Önskvärt är att du har körkort och tillgång till bil.
Ansök
Detta är en säsongsanställning mellan december och april och tjänsten går under HRF:s kollektivavtal. Urval sker löpande så skicka gärna in din ansökan redan idag. Har du frågor? Kontakta personalchef, Karin Modin Svärd, på 054-13 26 01.