Caféansvarig/kallskänka till Sodexos kund i Sickla

Caféansvarig/kallskänka till Sodexos kund i Sickla

Arbetsbeskrivning

När du vill att jobbet ska vara mer än bara ett jobb erbjuder vi variation på olika sätt. Hos oss får du vara dig själv! För vi vet att en inkluderande arbetsplats ger framgång och det blir roligare att gå till jobbet. Hos oss får du intressanta och utmanande arbetsuppgifter.


Sodexo ansvarar för reception med café, växel, konferenseservice, vaktmästeri, post, gods, lokalvård, säkerhet, SBA m.m. på en kundsite i Sickla. Nu behöver vi en vikarie året ut och söker Dig som har lämplig erfarenhet för att ha huvudansvaret för café och beredning i vårt café som ligger integrerat med receptionen. Du kommer ha en viktig roll och ha stora möjligheter att påverka och utveckla vårt café och vi söker dig som vill vara med och skapa någonting riktigt bra.

Caféet i receptionen öppnades i början av september och vi söker Dig som vill vara tillfälligt caféansvarig med beredning, eget ansvar och vilja att vara med och göra detta till Sodexos bästa café.

Att arbeta hos oss är varierande, utmanande och kräver stort personligt engagemang. Receptionen där caféet ligger är navet i vår verksamhet varifrån vi gör allt från att ta emot externa kunder, svara i växlen och hantera vår ärendeportal till att hjälpa kundens anställda med passerkort och andra frågor. Vi arbetar flexibelt och hjälps åt, och arbetsuppgifterna är varierande. Det är därför viktigt att du är prestigelös, öppen och nyfiken samt ser det som en självklar uppgift att skapa en god stämning på arbetsplatsen. Detta arbete är för dig som gillar att ha mycket att göra och att dagen går fort.

Dina arbetsuppgifter kommer i huvudsak att bestå av:


• Beredning av smörgåsar o kalla rätter
• Kassa/Försäljning
• Hantera cateringbeställningar
• Ansvara för daglig drift i caféet
• Viss disk/städning av lokalerna
• Administrativa arbetsuppgifter som hör till rollen (t.ex. inköp, inventering, statistikuppföljning)
• Följa upp matsvinnet
• Ta ansvar för eventuella specialkoster
• Ansvara för säkerhet och kvalitet i köket med betoning på HACCP
• Egenkontroll HACCP
• Medverka till att hålla en fastställd kvalité på matutbudet

Kvalifikationer/Krav:


• Utbildning inom hotell & restaurang 
• God vana från arbete i café/restaurang/kök
• Minst tre års yrkeserfarenhet 
• Uttrycka dig väl i svenska och engelska i både tal och skrift
• Goda kunskaper i Officepaketet

Personliga egenskaper:


• Du har en passion för café och mat
• Du är representativ och social och trivas med att vara en knytpunkt för både externa gäster och kundens anställda
• Du är sjävständig och handlingskraftig
• Du har förmågan att ibland klara av att arbeta i ett högt tempo
• Du har god servicekänsla och kunna hantera olika möten med människor
• Du har god samarbetsförmåga och är lyhörd för kundens behov
• Du är strukturerad och planerande
• Du delar våra värderingar och är en god ambassadör för vårt företag
• Du känner det utvecklande att få lösa dagliga problem på egen hand och ständigt vilja göra varje dag bättre för de anställda på kontoret och externa gäster du möter.

Anställningsform och arbetstider:

Anställningen är visstid fram 20 december. Arbetstiderna är dagtid från 06.30 men måndagar börjar man kl 06.00.

Vi vill ha din ansökan snarast då urvalsprocessen sker löpande. Sista ansökningsdag 2024-11-08.

Ansökan kan endast göras via vår hemsida och inte via mail.

Har du frågor kontakta andreas.johansson@sodexo.com

Välkommen med din ansökan!


Sodexokoncernen
Sodexo grundades av Pierre Bellon i Marseille 1966 och är världsledande inom hållbar mat och erbjudanden inom lärande, arbete, hälsa och nöje. Sodexokoncernen är unik genom sitt oberoende och grundarfamiljens delägande, sin hållbara affärsmodell och serviceutbudet med måltidstjänster och FM-tjänster. Dessa erbjudanden möter alla utmaningar i vardagen med ett dubbelt mål: att förbättra livskvaliteten för våra medarbetare och dem vi erbjuder våra tjänster, och att bidra till ekonomiska, sociala och miljömässiga framsteg i de samhällen där vi är verksamma. För oss går tillväxt och socialt engagemang hand i hand. På Sodexo är vårt syfte att skapa en bättre vardag, för ett bättre liv för alla.

Kontaktpersoner på detta företaget

Jimmy Andersson, Restaurangchef
46 8-5788 5622
MariaNordström, Housekeeper

LindaJaensson,
08-5788 5938
IngelaLundström, Receptionschef
090-108749
MariaWestman, Reception/Fackligt ombud
090-108700
Ingela Lundström, Receptionschef
090-108749
Jimmy  Andersson, Restaurangchef
46-8-5788 5622
Carina Runermark, Arbetsledare
08-57883069
Maria Westman, Reception/Fackligt ombud
090-108700
Tommy Öhman,

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Sodexo AB
  • 1 plats
  • 11 dagar - upp till 3 månader
  • Heltid
  • Fast månads- vecko- eller timlön
  • Publicerat: 25 oktober 2024
  • Ansök senast: 10 november 2024

Besöksadress

Muréngatan
None

Postadress

Box 47620
Stockholm, 11794

Liknande jobb


Kallskänka till Coors nya koncept

Kallskänka till Coors nya koncept

5 november 2024

Kallkökskock sökes till Marstrands Havshotell

Kallkökskock sökes till Marstrands Havshotell

5 november 2024

"Extrapersonal vid behov"

"Extrapersonal vid behov"

5 november 2024