OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Stockholms Sjukhems kostavdelning lagar mat till ca 600 boende/patienter och till lunchrestaurangens cirka 150 matgäster/dag. Vi lagar mat såväl till vardag som till fest, och vi ser det som vår uppgift att via maten förgylla dagen för våra gäster. Det mesta tillagar vi från grunden utifrån färska och ekologiska råvaror, och vi lägger stor vikt vid hög kvalitet på hela måltiden och att tillgodose individens valmöjligheter.
Vi söker dig som vill jobba hos oss som behovsanställd
Arbetsuppgifter
Tjänstgöra dagtid i cafè och restaurang med bl a kassa, servering. göra salladslådor, smörgåsar och kaffebeställningar
Kvalifikationer:
Restaurang och storhushållsutbildning, gymnasienivå.
Erfarenhet av servering, kassatjänst och kundservice.
Svenska.
Vi tror att du som person är självgående, ansvarsfull, flexibel med ett kreativt sinne som tycker om att arbeta i team i ett tidvis högt temp och sätter gästen i centrum.
Villkor:
Behovsanställning med start i juni
Lön och tillträde snarast efter överenskommelse
Vill du veta mer om tjänsten så ring gärna
Mikael Cederberg kostchef på tfn 08-122 898 81
Urval och intervjuer sker löpande, skicka din ansökan snarast dock senast den 21 maj 2022
Stockholms Sjukhem är en av Sveriges största idéburna vårdgivare. I mer än 150 år har vi bedrivit vård och omsorg utan vinstsyfte och har ett brett vårdutbud inom geriatrik, palliativ vård, rehabilitering och äldreomsorg. Vi är godkänd universitetssjukvårdsenhet, vilket innebär att vi kontinuerligt forskar, utvecklar och utbildar inom vården. Stockholms Sjukhem är delägare i Marie Cederschiöld högskola. Vår verksamhet finns på Kungsholmen, Bromma och Södermalm i Stockholm. Idag är vi cirka 1 400 anställda, vill du bli en av oss? Välkommen till en arbetsplats som kännetecknas av engagemang, kunskap och omtanke