OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Är du i början av din karriär och är genuint intresserad av att lära dig matlagning?
Vasamuseet är en kreativ och inspirerande arbetsplats som lagar all mat från
grunden. Här arbetar vi med svenska, närproducerade och ekologiska råvaror på en
av Stockholms mest besökta attraktionsplatser och en av stadens högst rankade
matupplevelserna i segmentet festvåning. Det sagt av beställarna.
Idag består vårt team av lika delar tjejer och killar, i blandade åldrar med olika
bakgrunder, kompetenser och erfarenheter. Med andra ord kommer du att få
möjligheten att skapa dig de absolut bästa förutsättningar för framtiden.
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter inom kallköket kommer att vara
- Planering
- Prepp
- Tillagning
- Service
DET HÄR ÄR DU
- Du har genuint intresse för mat & matlagning med svenska, ekologiska och närproducerade råvaror.
- Du vill arbeta i en kreativ miljö
- Du gillar att utveckla och utvecklas
- Här erbjuder vi unika karriärsmöjligheter.
DET HÄR FÅR DU
- Laga all mat från grunden
- Unika karriärsmöjligheter
- Branschens bästa arbetstider (rullande schema där du jobbar dagar, kvällar och varannan helg. Det efter verksamhetens behov och beställningar)
- En viktig roll i vår utveckling
Tjänsten är 100% (6 månaders provanställning tillämpas)
Tillsättning: Mars
HAR DU FRÅGOR KRING JOBBET OCH PROCESSEN?
Magnus Olsson
magnus@progressioswe.se
OM VASAMUSEET
Vi serverar dagligen lunch för mellan 200-400 nöjda gäster. Det 365 dagar om året.
Vår festvåningsverksamhet har vi ca 100 st oliva evenemang varje år under kvällarna. Det i olika storlekar med upp till 800 gäster sittande i Skeppshallen.
Kollektivavtal finns på arbetsplatsen.