OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Om tjänsten
Är du kock och redo för nya utmaningar?
Med Carotte har du möjlighet att utvecklas i branschen. Allt från A lá Carte, catering och storkök - vi har uppdrag för alla erfarenheter.
Carotte Staff är ett bemanningsföretag som jobbar med olika restauranger, hotell, konferensanläggningar samt mycket mer runtom i Göteborg. Nya uppdrag och spännande tjänster dyker ständigt upp och oavsett om man bara vill jobba ett fåtal gånger i månaden eller på heltid har vi något för dig.
Du kommer att arbeta som kock eller kallskänka på uppdrag av oss ute hos våra kunder, och kommer därmed på ett naturligt sätt att ingå i deras team för det aktuella passet. Arbetstid och tillgänglighet varierar stort och pass kan komma med kort framförhållning eller vara under längre sammanhängande period.
För oss på Carotte är personligheten det viktigaste, samt att man har driv och passion för det man skapar. Med oss får man en fantastisk möjlighet att utveckla sin kompetens hos många av våra fantastiska kunder!
För rätt person finns det goda möjligheter för vidareutbildning och mer ansvar.
Vi söker dig som
- Har dokumenterad arbetslivserfarenhet som, kock/kallskänka inom á la Carte, catering eller storkök i minst 3 år.
- Känner dig trygg i köket, kunna jobba självständigt men är självklart också en bra lagspelare.
- Är prestigelös, flexibel och lyhörd i ditt arbete.
- Har en annan huvudsaklig sysselsättning.
- Talar svenska och engelska obehindrat.
- Är villig att bidra till och sprida Carottes kultur och rykte samt delar våra värderingar: Förebilder, Personliga, Kvalitet, Nyskapande.
Om Carotte Academy
I Carotte Academy utbildar vi personal inom besöks- och servicenäringen genom en kostnadsfri utbildning i flera steg. I introduktionsutbildningen får du som ny i branschen de teoretiska och praktiska grundkunskaper som krävs för att kunna arbeta med service hos Carotte Staff. Med rätt inställning får du möjligheten att avancera inom bolaget och kan bli en Carotte Leader.
Om Carotte
Carotte består idag av fem bolag, Catering, Restauranger, Event, Housekeeping och Staff. Tillsammans tar vi ett helhetsgrepp om allt som har med mat, möten och service att göra hos våra kunder. Koncernen grundades 1982 och har kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö. De senaste fem åren har Carotte genom nya ägare förnyat organisationen och adderat fyra nya bolag till koncernen. År 2019 köpte starka investerare, som arbetat inom koncernen i olika roller, upp Carotte. Ägarnas perspektiv är långsiktiga och tillväxt- och utvecklingsmålen är högt uppsatta. Vi har snabbt tagit marknadsandelar och kommer under 2022 minst dubbla vår omsättning från 2021. Vår ambition är att växa till Sveriges främsta bolag inom Soft Facility Management och att fortsätta etablera kontor på nya regioner.
Carotte Staff matchar ihop självgående och ansvarstagande personal som brinner för att ge förstklassig service med våra kunders team, oavsett om det handlar om att bemanna eller rekrytera. Genom våra egna träffsäkra utbildningar utvecklar vi servicepersonal med det där lilla extra - engagemanget, glöden och känslan för detaljer som gör skillnad. Vi hyr ut, rekryterar och utbildar Stockholms, Göteborgs och Malmös främsta servicepersonal.
ÖVRIG INFORMATION
Start: Omgående
Omfattning: Extra vid behov
Lön: Timlön
Placering: Göteborg
Vi tar inte emot ansökningar via mejl men om du har några frågor eller funderingar tveka inte på att kontakta ansvarig rekryterare
Välkommen med din ansökan!
Kontaktpersoner på detta företaget
Sandra Bäckman
Sarah Högbacka
Oscar Ohlsén
Fideli Svensson