OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Carotte har varit ett framgångsrikt cateringföretag ända sedan 80-talet och har under de senaste åren utökat sin verksamhet med ytterligare koncept. Idag har Carotte, förutom catering, även flera olika restauranger, butiker och bageri och det fortsätter att ständigt hända nya, spännande saker. Nu ska de anställa en ny souschef!
AKTUELL TJÄNST:
Nyligen genomförde Carotte en omfattande förändring i köket då de numera istället för att ha köksmästare fördelar arbetsledaransvaret på souscheferna. Varje souschef har ett eget område som man lägger extra fokus på samtidigt som man är operativ i driften och tillsammans utgör ett sammansvetsat team som förverkligar Carottes mål. Teamet arbetar med engagemang och skicklighet och levererar med högsta kvalitet i en lönsam och framgångsrik verksamhet.
Nu ska cateringteamet anställa en ny souschef! Denna souschef kommer ha rollen med extra ansvar för menyskrivningen, samtidigt som man givetvis är ständigt operativ och driver verksamheten tillsammans med övriga kollegor. I menyarbetet arbetar man mycket tillsammans med Carottes ägare Caroline Jobeus som sprudlar av kreativitet.
Arbetstiderna är förlagda till dagtid med flexibilitet kring schemaläggningen, men man jobbar generellt från ca 06.30-15.30. Man arbetar i huvudsak i Carottes välutrustade och trevliga kök på Gärdet, men uppdrag ute hos kund på olika events och liknande förekommer. Tjänsten är på heltid med tillträde under våren och man blir direkt anställd av Carotte efter att Majola genomfört rekryteringsprocessen.
OM DIG SOM SÖKER:
Till tjänsten som souschef på Carotte söker vi dig som vill vara en stark och viktig medlem i cateringteamet och är initiativrik, kreativ och självgående. Vi ser att du har ett antal års yrkeserfarenhet och har arbetat i högkvalitativa kök med högt uppsatta mål. Du brinner för ditt yrke, är smaksäker och skicklig i din matlagning samt har ett driv och en positiv inställning som inspirerar dina kollegor och syns i ditt skapande! Du ska vara teaminriktad och samarbeta bra med dina kollegor med ett helhetsperspektiv över verksamheten. Det är meriterande om du har cateringerfarenhet.
Vill du bli nästa souschef i det härliga cateringteamet på Carotte? Sök då tjänsten direkt via vår hemsida eller maila till therese.hedenstrom@majola.se
Kontaktpersoner på detta företaget
Therese Hedenström
Martina Dietrich
08-600 35 00
Caroline Andersson
08-600 35 00
Annica Nordin
Catherine Larsson
Isabella Sulejmanovic
08-6003500
Viktor Markowicz
Johanna Lagerström
Sandra Fagerlund