OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Som Catering- och Eventansvarig hos oss arbetar man aktivt med drift och utveckling av våra olika event och cateringuppdrag. Du arbetar för att Cajsa’s Kök ska vara ett lönsamt, hälsosamt och utvecklande företag med våra värdeord, Pålitliga, Passionerade, Personliga, På hugget, som stabila grundpelare. Du arbetar med att leverera service, kundanpassade helhetslösningar och Cajsa’s Köks matprodukter, tillsammans med ditt team av serverings- och eventpersonal. Du ansvarar för att tillsammans med HR rekrytera och utbilda serverings- och eventpersonal samt att agera som mentor och ledare för dessa.
I din operativa roll är du kontakt till kund från ankomst till avslut på aktuella event samt kommunicerar löpande med vår interna sälj- och bokningsavdelning.
Du håller löpande kontakt med flera av våra underleverantörer inom dryck och material, samt administrerar inköp av detta. Du är ständigt en representant för företaget och som sådan arbetar du kreativt för att löpande förbättra verksamheten och våra gemensamma förutsättningar. Kundens upplevelse och vår trygghet i att vi alltid levererar högsta kvalité är tjänstens huvuduppgift.
Som sökande till tjänsten ser vi att du är strukturerad, pedagogisk och kommunikativ. Du är en person som uppskattar att vara aktiv och trivs att jobba i ett högt tempo. Du besitter en god social kompetens och känner dig bekväm med många kontaktytor och personliga möten. Därför har du också en god språkförmåga på så väl svenska som engelska.
Vi tror att du är en öppenhjärtligt person med ett stort mått av personlig integritet som inte är rädd att be om hjälp vid behov. Du är bekväm med att leda medarbetare samt att ge och ta feed back på stående fot.
Framför allt är du en lagspelare som drivs av att skapa fantastiska upplevelser för andra.
Tjänsten är en tillsvidareanställning, heltidstjänst, med sex månaders provanställning. Tillträde enligt överenskommelse.
Arbetstider: Varierande
Vi har kollektivavtal, men tillämpar individuell lönesättning
Har du frågor om tjänsten var god kontakta
HR-ansvarig Elin Bergman på elin@cajsas-kok.se
Krav:
Dokumenterad erfarenhet av servering
God organisatorisk och pedagogisk förmåga
Intresse av mat, dryck och upplevelser
Vana av att leda medarbetare
Minst B-Körkort
Önskvärt:
Tidigare erfarenhet av projektledning
Mångårig erfarenhet från bankettservering
Fördjupade kunskaper om dryck
Utbildning i ansvarsfull alkoholservering