OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
NyBohov är ett kök med kärlek för mat, råvaror och en stark servicekänsla. Ett professionellt kök och en familjär atmosfär där varje kund ses som en stammis är grundvärderingar som är av största vikt för oss. Vi älskar att jobba med människor med mycket energi där nyfikenhet och förändringsvilja är viktiga faktorer.
Till NyBoHov hör också restaurangverksamheterna på Sjöhistoriska muséet, VRAK och Mackverkets enheter.
Du blir anställd direkt av restaurangen efter att Majola genomfört rekryteringsprocessen.
OM TJÄNSTEN:
Är du NyBoHovs nya medarbetare som vill vara med och utveckla företagets nysatsningar i Stockholm samt ha hand om hjärtat i verksamheten som är NyBohovs Restaurang? Där du arbetar med catering- och festvåningsverksamhet inriktad på att överträffa kundernas förväntningar. Det har nyligen startats upp flera filialer runt om i Stockholm med bland annat lunchcaféer samtidigt som man fortsätter växa med den befintliga catering- och uthyrningsverksamheten.
OM ROLLEN
Totalt hanteras maten för 4 st festvåningar som även har en del catering. Vidare görs förberedelser för de andra enheterna så göromålen varierar från dag till dag. Vissa dagar prepareras maten i köket i Nybohov och körs sedan ut till någon av de andra enheterna för servering där du är ansvarig för förberedelser, tillagning, transport och för det slutliga resultatet mot gäst. Andra dagar jobbar du med produktion till någon av de olika enheterna. Menyerna varierar efter kundernas önskemål och du är själv delaktig i att ta fram de olika menyerna tillsammans med de andra i ditt team.
Arbetstiderna är i huvudsak vardagar dagtid, men kvällar och helger förekommer beroende på de beställningarna som kommer in.
OM DIG SOM SÖKER:
Till denna tjänst söker vi dig som har jobbat som kock i några år i en liknande roll men som är sugen på utveckling och ytterligare ansvar. Vi tror att du är en glad och social person som har ett driv och viljan att utveckla, utvecklas och samarbeta med dina kollegor.
Som person är du ansvarstagande, flexibel och självgående. Du tycker om att bygga relationer med dina gäster och kollegor, är social och mycket serviceinriktad. Du är positiv, kreativ, lyhörd, ambitiös och sätter gästernas behov och önskemål först.
Vi tror att du:
- Har relevant kockutbildning
- Har jobbat i minst 2-5 år som kock
- Har goda kunskaper av svensk husmanskost
- Har god kunskap av specialkost och allergener
- Vill utveckla och driva köket och servicen framåt
- Är positivt inställd till samarbete med kollegor och förändringar
- Är en person som får saker gjorda
- Söker lösningar istället för problem
- Är anpassningsbar till att arbeta efter säsong och förfrågan
- Talar både svenska och engelska
- Har körkort
- Har god kunskap i egenkontroll och HACCP
Är detta tjänsten för dig så ansök idag direkt via annonsen, vi ser fram emot att höra ifrån dig!
Kontaktpersoner på detta företaget
Therese Hedenström
Martina Dietrich
08-600 35 00
Caroline Andersson
08-600 35 00
Annica Nordin
Catherine Larsson
Isabella Sulejmanovic
08-6003500
Viktor Markowicz
Johanna Lagerström
Sandra Fagerlund