Cateringansvarig kock/kallskänka AstraZeneca Mölndal

Cateringansvarig kock/kallskänka AstraZeneca Mölndal

Arbetsbeskrivning

Vill du vara en del av något större?
Om du vill jobba tillsammans med människor med olika bakgrunder, Om du har stora ambitioner, inte är rädd för utmaningar och vill växa samtidigt som du bidrar till vår utveckling och tillväxt. Då är du välkommen till Sodexo!

Välkommen till oss på Sodexo Mölndal!

Sedan 2012 har vi arbetat med ständig utveckling av  både upplevelse kvalitè samt arbetsmiljö för våra underbara gäster på Astra Zeneca i Mölndal.
Här har vi vår fina lunchrestaurang med ca 1000  väldigt nöjda gäster per dag,förutom cateringar och konferenser & stora event.
Många av våra gäster är internationella gäster.

Vi söker dig  kreativa kock/kallskänka som brinner för det vinnande teamet och att ni tillsammans skapar sann matglädje för våra gäster och deras besökare.

Vi vill att du är nytänkande och gillar kvalitè framför snabba lösningar.Har erfarenhet att skapa guldkorn av billigare råvaror & arbeta hållbart.Framför allt kunna laga god & bra mat.

Du kommer ansvara för vår catering med att ta fram och förändra utbudet konternueligt. Van att arbeta med kalkyler metoder och ta fram recept. Samt kunna leda och fördela arbetet tillsammans med kökschef. Och tillsammans med övriga teamet se till att verksamheten utvecklas både till gagn för Sodexo samt vår kund.
Du rapporterar till kökschef.

Adekvat utbildning &erfarenhet samt kunskap att ta fram framtidens cateringmeny både med inspiration och hålla god ekonomi.
Engelska i tal & skrift
Datakunnig

Heltidstjänst vardagar dagtid,nån kväll kan förekomma.
Vi tillsätter tjänsten snarast.
Sista ansökningsdagen är  1 Juni.

Välkommen med din ansökan!
Vi tar bara emot ansökningar via vår hemsida!

Frågor då är du välkommen att kontakta restaurangchef Jennifer Jensen


Sodexokoncernen
Sodexo grundades av Pierre Bellon i Marseille 1966 och är världsledande inom servicetjänster för livskvalitet, en grundläggande faktor för individers och organisationers förmåga att prestera. Sodexo har verksamhet i 55 länder och våra 412 000 medarbetare servar 100 miljoner människor varje dag. Sodexokoncernen utmärker sig för sitt oberoende och grundarfamiljens delägande, sin hållbara affärsmodell och serviceutbudet med måltidstjänster, FM-tjänster och lösningar för medarbetarförmåner. Vi levererar kvalitativa och flexibla matupplevelser, skapar attraktiva och inkluderande arbetsplatser, hanterar och underhåller infrastruktur på ett säkert och miljövänligt sätt, erbjuder personligt anpassat stöd till patienter och studenter, samt skapar program som stärker engagemanget hos medarbetare. Ända sedan dag ett, har Sodexo fokuserat på den konkreta vardagen genom sina tjänster, för att bidra till en positiv ekonomisk, social och miljömässig inverkan över tid. För oss går tillväxt och socialt engagemang hand i hand. På Sodexo är vårt syfte att skapa en bättre vardag, för ett bättre liv för alla.

Kontaktpersoner på detta företaget

Jimmy Andersson, Restaurangchef
46 8-5788 5622
MariaNordström, Housekeeper

LindaJaensson,
08-5788 5938
IngelaLundström, Receptionschef
090-108749
MariaWestman, Reception/Fackligt ombud
090-108700
Ingela Lundström, Receptionschef
090-108749
Jimmy  Andersson, Restaurangchef
46-8-5788 5622
Carina Runermark, Arbetsledare
08-57883069
Maria Westman, Reception/Fackligt ombud
090-108700
Tommy Öhman,

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Sodexo AB
  • 1 plats
  • Tills vidare
  • Heltid
  • Fast månads- vecko- eller timlön
  • Publicerat: 21 april 2022
  • Ansök senast: 1 juni 2022

Besöksadress

Muréngatan
None

Postadress

Box 47620
Stockholm, 11794

Liknande jobb


Kock

Kock

6 november 2024

6 november 2024