OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Nordrest är Sveriges uppstickare inom restaurangbranschen, ett renodlat restaurangföretag, som arbetar med restauranger, cateringuppdrag, på skolor och inom omsorgen. Vi är ett värderingsstyrt företag där vi varje dag vill leverera en schysst måltidsupplevelse genom att servera god mat i trevliga miljöer samtidigt som vi lever efter våra värderingar: sprida glädje, vara tillgängliga och överraska positivt. Vi tillhandahåller ett systematiserat entreprenörskap vilket innebär att vi bistår med ledningssystem, inköpsrutiner och administrativa rutiner men vi kombinerar det med lokalt beslutsfattande. Vi uppmuntrar och uppskattar entreprenörsandan!
Vi erbjuder variation i arbetet och goda möjligheter att vara delaktig i att påverka och driva våra verksamheter framåt. Som arbetsgivare är vi noga med att ta vara på och utveckla duktiga medarbetare. Vi vill vara den goda arbetsgivaren och arbetar aktivt med vår arbetsmiljö och trivsel på arbetsplatsen.
Vi på Taste by Nordrest KTH serverar dagligen luncher till 400-500 personer, vi har en stor verksamhet inom catering där vi levererar alltifrån den lilla fikan upp till fina middagar och stora konferenser främst till Stockholms Universitet och KTH, men också runt om i hela Stockholm.
Vi söker:
Vi söker dig som är en social person som känner yrkesstolthet och strävar efter förbättring och utveckling. Du är positiv, prestigelös och gillar mötet med gäster och arbetskamrater. Det är viktigt för oss att du är lösningsorienterad och flexibel, att du gillar att ha roligt på jobbet och vill bidra till en härlig stämning på arbetsplatsen. Självklart vill du alltid överträffa våra gästers förväntningar. Vi vill att du förstår vikten av att ha en helhetssyn på verksamheten och att du är bekväm med att vara behjälplig med alla förekommande arbetsuppgifter tillsammans i teamet.
Din främsta arbetsuppgift kommer att vara operativt ansvarig för löpande verksamhet inom cateringdelen. Det omfattar ansvar för arbetsledning och personalplanering. Det dagliga arbetet inom cateringen innebär att ta emot beställningar och lägga in det i vårt bokningssystem, sätta ihop offerter, packa catering samt leverera catering och viktigast av allt är att du är den som ser till att vi levererar det vi ska till rätt plats och vid rätt tid. Du kommer även att vara den som är ansvarig på våra middagar och konferenser. Du kommer att arbeta tätt ihop med samtliga i restaurangen och ansvarig enhetschef.
Vi vill att du har:
- Minst tre års erfarenhet av liknande tjänst
- Minst tre års erfarenhet av arbetsledning
- B-körkort
- Flytande svenska i tal och skrift
- Flytande engelska i tal
- Övriga språk meriterande
- Erfarenhet av tallriks- och fatservering
Det är meriterande om du har:
Ett gediget intresse och gärna kunskap och erfarenhet av hållbarhetsarbete då restaurangen är miljö- och kvalitetscertifierad enligt ISO 9001 samt ISO 14001.
Omfattning: Heltid. Du arbetar i huvudsak dagtid, måndag till fredag och är ledig på röda dagar. Vid tillfällen såsom middagsbokningar och/eller catering kan kvälls- och helgarbete förekomma.
Ansökan: Skicka in din ansökan så snart som möjligt. Ansökningar behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vi vill ha din ansökan senast 24 juli.
Lön: Enligt överenskommelse.
Kollektivavtal: HRF
Restaurangen drivs av Nordrest. Som arbetsgivare är vi måna om dina rättigheter, men förväntar oss också att du ska ta ditt arbete på allvar och vara ansvarsfull, ambitiös och respektfull mot din omgivning. Du sätter gästen i fokus med högsta service. Det är samtidigt viktigt att du ska ha roligt på jobbet!
Kontaktpersoner på detta företaget
Johan Östlund
070-545 29 90
Anders Othzén
Kyriakos Kililis
073-0796490
Sarah Rönnqvist
Kattis Arvidsson
Madelene Henriksson
Andreas Österlund