OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Vi på Muhren Catering söker en person som har serviceanda och trivs med bilkörning.
Vi söker en person som passar i ett glatt gäng, där arbetstiderna kan variera men innebär tidiga mornar från kl 05.30.
Du är ansiktet utåt vilket innebär propert utseende samt ett socialt beteende.
Att du hanterar det svenska språket både i tal och skrift förutsätter vi.
Jobbet innebär viss del arbete i kök med frukostmackor samt kaffebeställningar, packa ihop beställningar samt utkörning och viss mån uppdukning hos slutkund.
De flesta lev sker dagtid med frukost, lunch samt em kaffe.
Vissa dagar sker kvällscatering och vid enstaka tillfällen även helgkörningar.
Du måste ha service i första hand samt lokalsinne i stan.
Erfarenhet från serviceyrket, restaurang eller servitör är ett stort plus.
Detta är mer en servitör på hjul än ett budjobb.
Du jobbar i kockkläder
Vi på Syster o Bror Catering söker en person som har serviceanda och trivs med bilkörning.
Vi söker en person som passar i ett glatt gäng, där arbetstiderna kan variera men innebär tidiga mornar från kl 05.30.
Du är ansiktet utåt vilket innebär propert utseende samt ett socialt beteende.
Att du hanterar det svenska språket både i tal och skrift förutsätter vi.
Jobbet innebär viss del arbete i kök med frukostmackor samt kaffebeställningar, packa ihop beställningar samt utkörning och viss mån uppdukning hos slutkund.
De flesta lev sker dagtid med frukost, lunch samt em kaffe.
Vissa dagar sker kvällscatering och vid enstaka tillfällen även helgkörningar.
Du måste ha service i första hand samt lokalsinne i stan.
Erfarenhet från serviceyrket, restaurang eller servitör är ett stort plus.
Detta är mer en servitör på hjul än ett budjobb.
Du jobbar i kockkläder
Syster O Bror catering jobbar främst med fasta kunder på lång sikt där vi lär känna kunden och kan anpassa oss efter deras behov.
Vår verksamhet grundar sig i det traditionella och genuina. Fokus ligger på Nordiska tillagningstraditioner och råvaror och vi vill gärna främja lokala producenter om så är möjligt. Menyer anpassas efter säsong och tillgång på råvaror.
Att jobba med matproduktion i den omfattning vi gör, drar såklart mycket energi och innebär miljöpåfrestning.
Självklart källsorterar vi allt vårt avfall, återvinner matsopor, återvinner köksfett och väljer ett miljövänligt elalternativ för vår dagliga drift.
Kontaktpersoner på detta företaget
Fredrik Jansson
Emma Samuelsson
Sebastian Scholze
Fredrik el. Emma
Fredrik el. Emma
VD Fredrik Schelin
VD Emma Samuelsson
VD Emma Samuelsson
0709688422
VD Fredrik Schelin