OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Om Fabrique
Fabrique grundades av Charlotta och David Zetterström 2008. Ända sedan starten har vi bakat med rena naturliga råvaror på ett traditionellt och hantverksmässigt sätt. Även om Fabrique nu finns i tre länder och har över 30 butiker och restauranger så är det fortfarande det lokala bageriet vid hörnet. Vi verkligen älskar bröd. Kardemummabullar, levain, rågsur, sesamtoast och croissanter - det tar aldrig slut! Den nygräddade doften, de varma ugnarna och allt som hör ett kvartersbageri till. Om du också delar vår passion är du välkommen att söka jobb hos oss.
Om tjänsten
Från Fabriques centrala bageri på Djurgården i Stockholm går det sju dagar i veckan leveranser med färska bullar, bröd och andra bakverk till alla våra drygt 20 enheter runtom centrala Stockholm. Vi söker nu chaufförer som ska se till att alla våra enheter på ett serviceinriktat sätt får alla sina varor i rätt tid.
Som chaufför på Fabrique får du arbeta i ett team tillsammans med 4-5 andra och ni har tre splitternya el-lastbilar till ert förfogande. Arbetstiderna varierar men är i huvudsak tidig morgon till sen eftermiddag (mellan cirka 05:00 och 16:00) och verksamheten är igång sju dagar i veckan.
Tjänsterna är både på heltid och deltid med tillträde i september.
Kvalifikationer
Vi söker dig med erfarenhet av att köra transporter i Stockholms innerstad. Du har ett gott logistiskt sinne och gillar när det är högt tempo och mycket att göra. Eftersom du kommer att hantera livsmedel är det extra viktigt med renlighet och att hålla kylkedjan. Har du erfarenhet av att jobba med transport av livsmedel tidigare är det meriterande.
B-körkort är ett krav.
Ansökan
Ansök på vår jobbsida genom att klicka på länken som det hänvisas till i annonsen. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag, så vänta inte med att skicka in din ansökan!
Kontaktpersoner på detta företaget
Hr ansvarig Maria Khalil
Operativ chef Martina Larsson
COO/ operative chef Martina Larsson