OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
CHEF TILL NYA CLARION HOTEL THE PIER
Hösten 2022 öppnar äntligen Clarion Hotel®The Pier upp sina dörrar! Vi strävar efter att skapa ett hotell i internationell miljö där öst möter väst i både service, mat, inredning och möten.
Nu söker vi drivna, hungriga och ambitiösa medarbetare till vår nya restaurang Fei, som öppnar många av dina sinnen den 1 november 2022. Fei är en gastronomisk resa där öst möter väst, och är ingen vanlig restaurang, det är en unik upplevelse där gästerna möts av en livlig, festlig stämning och avnjuter en genuin kinesisk matlagning gjord på färska nordiska ingredienser, traditionella teceremonier och Baijiu cocktails.
Tillsammans med Kökschefen Frank Zhou vill vi skapa ett team som brinner för det kinesiska köket och vill bidra till en härlig stämning både mellan kollegor och gäster samt en fantastisk smaksensation och en upplevelse utöver det vanliga för våra gäster.
Med elementet eld som symbol kommer restaurangen erbjuda en unik internationell mötesplats i Europas snabbast växande innovationskluster på Lindholmen i Göteborg. Fei kommer vara belägen på 10e våningen på Clarion Hotel® The Pier.
Just nu söker vi dedikerade och drivna Kockar som ska vara med och sätta hotellets nya restaurang på kartan i Gäteborg. Du kommer tillsammans med teamet att vara med och utarbeta en helt ny produkt och du rapporterar till Executive Chef. Du har tidigare erfarenhet från restaurangkök och brinner för matlagning. Du har en positiv attityd och drivs av samarbete både inom och mellan avdelningar och du tar fullt ägandeskap inte bara för ditt område, utan för gästens helhetsupplevelse. Alltid och varje gång!
Tjänsten innebär arbete under dag, kväll och helger. Som det är när man jobbar på hotell och restaurang!
I tjänsten ingår b la arbetsuppgifter såsom:
• Att tillsammans med avdelningens medarbetare skapa en oförglömlig helhetsupplevelse för restaurangens gäster.
• Tillaga maträtter enligt de rutiner och lönsamhetsmål som finns uppsatta..
• Daglig mise en place, a la carte, luncher, middag.
• Väl insatt i menyer och dryckesutbud.
• Ta hand om varuleveranser.
• Bidrar för att all mat, tillagad, ej tillagad, överbliven mm hanteras på rätt sätt efter skrivna instruktioner
• Vid anställning presenteras fullständig befattningsbeskrivning med mandat och förväntningar
På Clarion arbetar vi med en förstärkande feedbackkultur för att hjälpa och lyfta varandra, hela tiden med målet att leverera en personlig och passionerad service som ska leda till ett gott resultat.
Är du lika nyfiken på oss som vi är på dig och vill vara med och skapa en arena i världsklass för möten mellan människor, bolag och kulturer?
Sök innan sista ansökningsdag den 8 maj.
Vill du veta mer om Clarion Hotel The Pier? Följ oss på Sociala Medier för spännande uppdateringar fram till öppningen!
Clarion Hotel, tillsammans med hotellkedjorna Quality Hotel, Collection Hotel och Comfort Hotel är en del av Nordic Choice Hotels med över 200 hotell i Sverige, Norge, Finland, Danmark och Baltikum. Vi driver en multibrandingorganisation med Room For All och stora utvecklingsmöjligheter. Bara i Göteborg så öppnar vi de närmaste åren utöver Clarion The Pier, Clarion Hotel Draken & Clarion Hotel Karlatornet.