Chef (Kock), Clarion Grand Hotel

Arbetsbeskrivning

Clarion Grand Hotel är ett av Helsingborgs ledande hotell med 164 rum, 2 restauranger, bar, pianobar, cafe, japanskt spa och konferensfaciliteter. Hotellet ingår i Choice Hotels Scandinavia. Choice Hotels Scandinavia AS är Skandinaviens största hotellkedja med en årlig omsättning på 5,4 miljarder kronor och mer än 8000 anställda. Koncernen marknadsför över 150 hotell under varumärkena Comfort, Quality, Quality Resort, Clarion Collection och Clarion på den nordiska marknaden. Choice Hotels strävar efter att erbjuda sina gäster energi, mod och begeistring och tror att företagets positiva utveckling och tillväxt är resultatet av medarbetare som vågar tänka och vara annorlunda. Extra kock sökes Med 164 nyrenoverade rum och centralt läge så är Clarion Grand Hotel Helsingborgs glasklara mötesplats!Restaurangverksamheten innefattar Grand Lounge restaurant & bar, Pianobaren, Grandissimo Trattoria,Waynes Coffee samt Helsingborgs vackraste festvåning Stenbocksalen. Nu söker vi en extra kock med minst 3 års dokumenterad arbetslivserfarenhet från bra restauranger. Du älskargivetvis att laga mat och har en ambition och vilja att utveckla dig själv och ditt hantverk. I gengäld erbjuder vi dig: 1. [en anställning i ett väletablerat företag. 2. [omväxlande arbete i ett målmedvetet och roligt team. 3. [goda karriär- och utvecklingsmöjligheter för rätt person.

Kontaktpersoner på detta företaget

Christina Ohlsson
+46 42380400, +46 727323373
Anna Eklund
+46 042 380400
Patrik Mineur
+46 42 380400

Sammanfattning

Besöksadress

Stortorget 8-12
None

Postadress

Box 1104
Helsingborg, 25111

Liknande jobb


Kock/kokerska

20 augusti 2010

Kock till lunch och catering

23 augusti 2010

Kock/kokerska

24 augusti 2010

Kock/Kokerska

20 augusti 2010