OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Choice Hotels Scandinavia AS är Skandinaviens största hotellkedja med en årlig omsättning på 5,4 miljarder kronor och mer än 8000 anställda. Koncernen marknadsför över 150 hotell under varumärkena Comfort, Quality, Quality Resort, Clarion Collection och Clarion på den nordiska marknaden. Choice Hotels strävar efter att erbjuda sina gäster energi, mod och begeistring och tror att företagets positiva utveckling och tillväxt är resultatet av medarbetare som vågar tänka och vara annorlunda. Vi söker en handlingskraftig och erfaren kock till vårt bankettkök[som har[Energi, Mod & Begeistring! Vi ser gärna att du har bred kunskap i, men framför allt ett stort intresse för, matlagning från olika kök och på olika nivåer. Du är duktig[ på att planera Ditt arbete och ansvara för att våra gäster alltid får den bästa tänkbara maten och servicen. Arbetet innefattar alltifrån att jobba med mindre sällskap med skräddarsydda menyer till att köra stora banketter. Arbetet är indelat i skiftarbete och Du ingår i ett bra sammansatt team med glädje och ambitioner för jobbet.[ Clarion Hotel Stockholm har profilerat sig som ett av de ledande konferens- och servicehotellen i Stockholm. Vi har en stor passion för vårt arbete och lagar maten på de bästa råvarorna från grunden. Vi satsar ekologiskt och utarbetar hela tiden nya koncept för att bibehålla våra starka position.[[[[[ Vill du vara med och skapa och[vara delaktig i framtagning av menyer[i ambition att överträffa våra gästers förväntan?[ Välkommen med Din ansökan. [
Kontaktpersoner på detta företaget
Fredrik Hjulfors