OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Kommunstyrelsen fattade den 8 april 2008 beslut om att, från och med den 1 oktober 2008 inrätta en serviceförvaltning under kommunstyrelsen. Den 28 augusti 2008 fattade så Kommunfullmäktige beslut om att samtlig kostproduktion i kommunen ska flyttas över till Serviceförvaltningen. Kostproduktionen utförs idag på tre förvaltningar och består av 49 central-/ tillagningskök samt 23 mottagningskök. Målet med en gemensam kostenhet är att effektivisera kostproduktionen med bibehållen kvalitet. Arbetsuppgifter Du kommer att ansvara för att leda och utveckla den nya kostenheten. Du kommer därmed för denna enhet att ha fullt budget- och personalansvar, samt tillika arbetsmiljöansvar. Du kommer även att ha ansvar för upphandlingsfrågor inom livsmedelsområdet. Särskilda meriter Du skall ha högskoleutbildning inom kostområdet samt en väl utvecklad förmåga att se kopplingen mellan verksamhet och ekonomi. Du har väl dokumenterad erfarenhet av tjänstgöring i arbetsledande befattning. Du är lyhörd och prestigelös när det gäller att ta tillvara ideer och förslag och är van att driva beslutsprocesser. Det är viktigt att du ser utmaningen i att kommunicera med personal och beslutsfattare på olika nivåer inom hela Karlskrona Kommun och att du som person är drivande med mycket god samarbetsförmåga.