OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Frimans är restaurangen och caféet som är bästa mötesplatsen i södra Sverige! Mitt i centrala Jönköping finns vi, bredvid Hamnkanalen och vid gångstråket mellan Vättern och Munksjön. Vi har öppet alla dagar i veckan och serverar frukost, lunch- och bistrorätter, öl, vin, drinkar, kaffedrycker och bakverk i en skön och njutbar miljö och stämning. Hos oss träffas människor för att trivas och för att få en skön och härlig helhetsupplevelse.
OM DIG & ROLLEN
Frimans tar under hösten 2022 ett ytterligare utvecklingssteg och blir kvällsrestaurang med a la carte-rätter och vi ser fram emot att du tillsammans med oss och köksteamet med övriga kockar och kallskänkor driver detta arbete. Vi kan helt enkelt säga att det nu äntligen är dags för ”Frimans två punkt noll”!
Du gillar att driva och utveckla en organisation samt att vara med och påverka. I ditt ledarskap vill du vara en förebild för andra och du tycker att det är viktigt att utveckla medarbetare för att få dem att lyckas i sitt jobb! Dina grundvärderingar och ditt självledarskap gör att du är en trygg ledare för andra. Du gillar tydlighet och kommunicerar på ett enkelt sätt, med mål och vision som den röda tråden. Du vet att struktur, ordning och reda är grundläggande för en trivsam arbetsplats.
Du har jobbat flera år som kock och det är meriterande om du tidigare har haft personalansvar. Du har ett brinnande intresse av att utveckla maträtter och menyer och du vill följa mattrender likväl som att göra fantastiska klassiska rätter! Du är en säker smaksättare som kommunicerar och lär ut till din personal på ett coachande, handfast och positivt sätt.
Du är en kreativ och praktisk problemlösare som brinner för att restauranggästen ska få den bästa upplevelsen. I din roll som kökschef driver och planerar för arbetet i köket och du jobbar i driften tillsammans med medarbetarna som du arbetsleder.
Hos oss arbetar du både självständigt och är en positiv lagspelare som samarbetar med alla. Du kan förvänta dig att arbetet är intensivt under vissa perioder – vi har alla inställningen att vi går in och stöttar där det behövs. Arbetsmoral och initiativtagande sätter du högt. Med din ledaregenskap, stolthet, noggrannhet, struktur, ordning, initiativförmåga, driv, engagemang, glädje och samarbetsvilja medverkar du till vår trivsamma arbetsplats!
I dina arbetsuppgifter ingår även att beställa varor, göra varukostnadsberäkningar, introducera ny personal, planera och driva effektiv logistik i köksverksamheten, ha fokus på ökad försäljning och att nå våra satta mål, driva överenskomna utvecklingsprojekt, förebygga och hantera press och kritik, säkerställa att vi uppnår krav för hygien och hantering av våra livsmedelsprodukter, ansvara för kökets maskiner, inventarier och verktyg sköts rätt och är i funktion.
ÖVRIGT
Anställningsform tillsvidare. Arbetstider vardag, helg, kvällar ingår. Lön enligt överenskommelse. Relevant utbildning och flera års tidigare erfarenhet som kock är ett krav. Frimans har kollektivavtal med Unionen och HRF. Ansök omgående, intervjuer sker löpande.