OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Hotell Mittlandia ligger i Ånge Kommun, mitt i Sverige, mellan hav o fjäll . Vi har flera positiva företagsetableringar på gång i kommunen.
Hotellet består av 38 rum och 4 lägenheter. Restaurangen serverar lunchbuffé med stort salladsbord. Vi har även beställningar, konferenser fester & nöjen.
Vi söker en chefskock med inköpsansvar. Restaurangen har lunchbuffé (4-5 varmrätter/dag), beställningar, konferenser mm.
Vi vill att du har ett genuint intresse av mat och god samarbetsvilja med övriga i köksteamet och restaurang/hotellpersonal.
Tjänsten omfattar:
Matlagning från grund, planering av matsedlar, inköp, kvalitetssäkring, egenkontroller etc.
Provanställning om 6 månader tillämpas.
Välkommen med din ansökan!
Maila oss din ansökan till: mittlandia@mittlandia.se
Vid frågor ring Pär Ferdinandsen 070-3473927