Chefskock sökes till Kolloverksamhet

Arbetsbeskrivning

Vi söker nu en kökschef på heltid till vår kolloanläggning i Värmland där vi bedriver tre verksamheter på våra tre kollogårdar Akka, Djuprämmen och Udden. Varje dag under sommaren så levererar vårt kök mat till ca 150-170 personer, dvs frukost, lunch och middag.

Dina arbetsuppgifter kommer att innebära att utveckla vårt matkoncept för vårt kollokök som förser våra tre kollogårdar med mat. Du ska också vägleda kockarna i köket och skapa struktur/rutiner såsom framtagande av menyer, strukturer för kvalité och hygien (egenkontroll) samt även inventering och beställning av livsmedel. Utöver detta kommer du att ansvara för framtagande av kökspersonalens schema. Det är viktigt att maten är välplanerad utifrån kost och näringssynpunkt.

Du behöver även vara praktiskt lagd då en del av dina arbetsuppgifter även innefattar ett visst ansvar över anläggningen. Du ska ha koll på hur el, vatten, avlopp, brandlarm etc fungerar.

Under våren jobbar du med planering av sommarens verksamhet. Detta arbete är förlagt till vårt kontor i Stockholm. Under sommaren är du stationerad på vår anläggning i Värmland där din huvudsakliga arbetsuppgift blir att ansvara för att vårt kollokök och anläggningen fungerar. Vårt kollokök består av en kökschef samt ca fyra kockar och en praktikant.

Efter sommaren arbetar du med utvärdering av sommarens verksamhet och anläggningen. Detta för att se till att maten på våra kollogårdar blir ännu bättre nästkommande sommar. Under denna period finns det även utrymme för att gå olika typer av kurser för att du som kökschef ska utvecklas ännu mer. Under vår lågsäsong, dvs mitten av oktober till mitten av januari så har du 12 veckors semester med full lön.


Kvalifikationer;

Till vår kolloanläggning söker vi nu en kökschef med olika bakgrund, kompetensområden och som brinner för att arbeta med människor.

- erfarenhet av storkök eller motsvarande
- intresse för matlagning
- gärna erfarenhet av kollo eller lägerverksamhet
- förtrogen med hantering av livsmedel och krav på hygien
- kunna vara lyhörd för barns behov och önskemål
- meriterande om du har kunskap och tidigare erfarenhet av specialkost
- meriterande med minst två års erfarenhet av ledande arbetsroll
- förtrogen med beställningar
- praktiskt lagd

Personliga egenskaper;

- ansvarstagande
- strukturerad
- påhittig
- initiativrik
- flexibel
- uthållig
- punktlig

Du bör även kunna ge och ta feedback samt ha ambitionen och viljan att utveckla verksamheten tillsammans med oss. Du bör vara flexibel och uthållig då arbetspassen kan vara både långa och krävande. Vi sätter stort värde på humor och social kompetens.


Verksamhetsbeskrivning Utepedagogik Sverige AB bedriver kollo/lägerverksamhet på olika kollogårdar för barn och ungdomar i åldrarna 9-16 år med inriktning på äventyr och vår verksamhet är inriktad på utepedagogisk verksamhet. Hörnstenarna i Utepedagogik Sverige AB pedagogiska kolloverksamhet är: säkerhet, kvalitet, trygghet och gemenskap, samt att utbildade vuxna med en bred kompetens utgör en god förebild. Våra ledord är "vi ska ha kul tillsammans".

Kontaktpersoner på detta företaget

Rekryteringsansvarig Björn Larsson
08-6525292

Sammanfattning

  • Arbetsplats: UTEPEDAGOGIK SVERIGE AKTIEBOLAG Johanneshov
  • 1 plats
  • Tillsvidare
  • Heltid
  • Fast månadslön, individuell lönesättning tillämpas
  • Heltid. Betald semester från mitten av oktober till mitten av januari.
  • Publicerat: 21 februari 2017

Besöksadress

Olaus Magnus väg 62
STOCKHOLM

Postadress

Olaus Magnus väg 62
Johanneshov, 12138

Liknande jobb


Kock, à la carte

27 oktober 2024

Kock/Kökschef

Kock/Kökschef

27 oktober 2024

Lunchkock

Lunchkock

23 oktober 2024

Kock till asiatisk restaurangkedja

21 oktober 2024