OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Vi söker en ansvarig kock som är med från början och gillar att utveckla -både mat och processer. Du behöver vara självgående och har ett bra stöd av köksmästaren Gustaf. Du är med och påverka till 100%. Att du kan laga mat, hantera HACCP och har förståelse för ekonomi ser vi som självklart. Är du en bra coach och gillar att utveckla processer/flöden och har ambitioner så har du bra kvalifikationer för tjänsten.
Delibruket J12 blir en restauranger i första hand för lunch och catering men vi ser i förlängningen att den även kommer ha öppet kvällstid. i Sollentuna där vi varje dag anstränger oss för att erbjuda våra gäster mat som uppskattas. Vi har en stor skara stamgäster och en hel del catering men ser också utvecklingspotential i det vi gör. Det är ofta ett högt tempo och ibland stressigt men vi gillar att ge service och laga god mat och vi älskar den positiva feedback vi ofta får dagligen. Vi jobbar med bra råvaror och har ett fräscht kök vilket vi ser som nycklar till skön arbetsmiljö.
Är du intresserad av att ha härliga kollegor, trevlig arbetsmiljö och jobba med det du gillar så erbjuder vi en tjänst där du kommer trivas.
Vi är kollekitvanslutna och lön enligt överenskommelse
Tjänsten tillsätts snarast eller efter överenskommelse.
Kontaktpersoner på detta företaget
Ägare Fredrik Alexandrow
08-580 00 890
0708-350771
Kökschef Mattias Lindvist
08-580 00 890
0708-34 32 90
Kökschef Mattias Lindkvist
08-580 00 890
0708-3433290
Fredrik Alexandrow
08-580 00 890
0708-350771
Restaurangchef Susanne Thorsén
Fredrik Alexandrow
08-580 00 890
0708-350771
Restaurangchef Susanne Thorsén
Ägare Fredrik Alexandrow
08-580 00 890
0708-350771
Restaurangchef Johanna Wännman
08-518 385 00
Restaurangchef Johanna Wännman
0733-935070