OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Om Oss
ChopChop Asian Express är Europas första asiatiska Drive-Thru restaurang. Vårt mål är att ha nöjda gäster där vi serverar god asiatisk mat med högkvalitativa råvaror. Vi skall vara ett alternativ till de traditionella snabbmatsrestaurangerna.
ChopChop Lockarp MALMÖ söker Bitr Restaurangchef/Restaurangchef
Som restaurangchef på ChopChop har du det yttersta ansvaret över att restaurangens dagliga drift löper effektivt och följer de krav och målsättningar som ställs inom företaget. Att vara restaurangchef på ChopChop innebär att du leder verksamheten genom att hantera och motivera personal, bygger struktur inom arbetsområden och effektiviserar arbetssätt och rutiner för att restaurangens drift är fungerande och konstant under utveckling.
Som restaurangchef på ChopChop skall du:
- Ha god kunskap gällande lagar och regler från myndigheter som Miljöförvaltningen, Skatteverket, Gasol & Brand, samt Arbetsmiljöverket.
- Ha mycket goda kunskaper gällande kökets arbetsprocesser, metoder och rutiner
- Ha kunskap gällande problemlösning och tillvägagångssätt för åtgärder, för att lokal och inventarier ska hållas i gott skick.
- Ha kunskap gällande rutiner och regler för kontant- och växelhantering, samt omsättningsredovisning.
- Ha god kunskap gällande ChopChop's arbete kring branding och värdegrunder.
- Ha goda färdigheter gällande rekryteringsprocessen
- Ha goda färdigheter gällande att hålla samtal med personal
- Ha goda kunskaper gällande att bygga ett team
- Ha mycket goda färdigheter vad gäller att utbilda, utveckla och motivera personal.
- Ha kunskap gällande ChopChop's policy och rutiner kring avtalsskrivning
Restaurangchef är en position inom företaget som medför både ansvar och skyldigheter gentemot företag, leverantörer, gäster och medarbetare. Viktigt är att alltid försöka skapa långsiktiga relationer, oavsett part.
Personalen är din största tillgång. Det ska finnas fungerande personal i samtliga roller och en av dina största uppgifter är att arbeta för att personalen ska trivas och må bra. Samtidigt ansvarar du även för att personalen utför och arbetar i enlighet med sina arbetsbeskrivningar och följer restaurangens rutiner och regler. Nöjda, motiverade och kunniga medarbetare resulterar i nöjda och glada gäster, samt en trevligare arbetsplats. Du som Restaurangchef sätter din prägel på arbetsplatsens kultur och bär sedan denna tillsammans med dina medarbetare. Du skapar ditt team och atmosfären i restaurangen. Förmågan att delegera och prioritera arbetsuppgifter kommer att vara avgörande för både din och restaurangens utveckling. Och hur du bemöter, leder och hanterar personal samt löser problem speglar av sig på restaurangens drift, moral och utveckling.
ChopChop erbjuder en omväxlande arbetsmiljö på grund av dess bransch. I och med det medförande ansvaret som restaurangchef värdesätter vi din vilja att utvecklas i kombination med personliga egenskaper.
Vi söker dig som är:
- Positiv
- Driven
- Tydlig
- Planerad och strukturerad
- Prestigelös
- Noggrann och lyhörd
- Hög ansvarskänsla
- Ledarskapsförmåga
- Initiativförmåga
- Viljan att utvecklas både personligen och inom branschen
Är du personen vi söker? Ta chansen nu och var med och utveckla ChopChop till sveriges bästa restaurang!
Arbetslivserfarenhet
- Restaurangbranschen - Minst 4 års erfarenhet
- Restaurangchef/Personalchef- Minst 2 års erfarenhet.
Lön:
- Enligt överenskommelse.
Anställningsform
- Heltid, tillsvidare.
- Provanställning, sex månader.