OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Clarion Hotel® är inte bara ett hotell för gäster att bo på - det är en upplevelse. Och du som jobbar inom Clarion är inte bara en anställd - du är en del av upplevelsen! Lika viktig som gästerna är för oss är du som jobbar med oss. Idag är vi över flera tusen anställda, alla med olika erfarenheter och bakgrunder. Men några saker har vi alla gemensamt - vi är personliga, vi har passion och vi strävar alltid efter perfektion!
Clarion Hotel® är en del av Strawberry.
Vill du arbeta i Norra Europas mest kreativa och expansiva hotellkedja? Är du en person som tycker om utmaningar och strävar efter att vara unik? Nordic Choice Hotels har pushat innovation inom hotellmarknaden i åratal. Vi är övertygade om att stor talang kan komma från var som helst. Vi är aldrig genomsnittliga – är du?
Vi söker nu en smaksäker, ordningsam och nyfiken kock till vårt köksteam på Grand Helsingborg och vårt nya koncept The Social bar & bistro som vi öppnade för 1 månad sedan. Tjänsten är extra vid behov och jobbet är mestadels kvällar och helger.
Du har någon eller flera av dessa kvalifikationer och erfarenheter:
• Du är flexibel, stresstålig samt har en professionell och personlig inställning mot kollegor och gäster
• Du är smaksäker
• Du har dokumenterad erfarenhet som kock
• Du är en lagspelare och ser köket som en enhet
• Du har mycket energi, mod och begeistring
Kontaktpersoner på detta företaget
Christina Ohlsson
+46 42380400, +46 727323373
Anna Eklund
+46 042 380400
Patrik Mineur
+46 42 380400