OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Coor Service Management är Nordens ledande aktör inom service management. Bolaget är specialiserat på att leda, utveckla och effektivisera affärsstödjande servicefunktioner på kontor, i produktionsanläggningar, i fastigheter och i offentlig verksamhet. Bolaget har ca 7 000 medarbetare i Sverige, Norge, Danmark, Finland och Belgien. Omsättningen är ca 8 000 MSEK.
För de restauranger Coor driver i egen regi har vi tagit fram ett helt nytt, attraktivt mat- och dryckkoncept, FOOD by Coor som vi nu lanserar på företagsrestauranger och öppna restauranger runt om i landet.
Vi söker en passionerad och engagerad
Kock
Till vår verksamhet i Olofström, du är med och utvecklar verksamheten tillsammans med kollegorna. Dina arbetsuppgifter innebär bl.a. att tillaga frukost och lunch, och att hjälpa till med inköp och menyplanering
Du har erfarenhet från lunchrestauranger, beställnings-cateringverksamhet och a la carte restauranger, har passion för god mat och ett genuint intresse för att skapa måltidsupplevelser. Du har lätt för att samarbeta samt inge förtroende när du säljer in dina idéer. Hälsa och omsorg av miljön är kärnfrågor inom vår verksamhet vilket innebär att du även skall ha intresse och förståelse för en hållbar livsstil.
Tjänsten är heltid och tillsvidare och placerad i Olofström
Tillträde: augusti 2015 eller enligt överenskommelse.
Har du frågor är du välkommen att kontakta Andreas Asklöf, andreas.asklof@coor.com eller Anders Östman, anders.ostman@coor.com Din ansökan vill vi gärna ha senast den 15 juli
Kontaktpersoner på detta företaget
Gruppchef Mikael Larsson
08-55396181
0730-684058
Coor Service Management
Johanna Lindstedt
08-7642532
Marcus Kahanek
011-194354