Creative Chef till Noot

Arbetsbeskrivning

NOOT - RADISSON BLU SCANDINAVIA HOTEL
April 2019 öppnade vi en helt ny restaurang på Radisson Blu Scandinavia Hotel. Med bästa läget i stan och helt nya lokaler skapar vi en skön mötesplats för såväl hotellgäster som göteborgaren.



Noot Nordik Kitchen är en restaurang som med ambition och nyfikenhet levererar moderna rätter baserade på lokala och säsongsanpassade råvaror. Men misstolka oss nu inte, det är inte fråga om fine-dining. Tanken är snarare en prisvärd och intressant meny som tilltalar de många – ett lagom stort smakäventyr. Visst, det låter kanske som en motsättning. Och det är ju här du kommer in i bilden. Med din förmåga att förädla det fula till något fint och gott kommer motsättning kännas lika solklar som pesto på morotsblast. 
 
Så vem är du egentligen?
 
Tja, du är väl du. Vem skulle du annars vara? Du gillar utmaningarna och ser dig själv som någon som har bra koll på mattrender och hållbarhet. Du är en tydlig ledare som inspirerar och motiverar andra. 
Att jaga rätt på bra leverantörer ser du som en spännande uppgift som bara gör slutresultat mer intressant. Sen att du dessutom alltid vill väl och gillar ditt jobb är ju faktiskt en självklarhet.
 
Som ledare för köket kommer du ansvara för att:
 
Utveckla och leda köket i linje med vårt koncept.
Coacha och inspirera dina medarbetare.
Leverera hög kvalitet samtidigt som du har full kontroll på inköp, marginaler och lönsamhet.
Säkerställa att hygien och säkerhetsföreskrifter efterföljs.
Kontrollera och analysera avdelningens kostnader på en daglig basis och vidta nödvändiga åtgärder vid negativa trender.
 
Som vår nya ledare ser vi att du har:
 
Tidigare erfarenhet av liknande roll.
Ett starkt kommersiellt fokus.
Höga ambitioner och är driven att överträffa gästens förväntan.
Ett kreativt tankesätt och är kommunikativ.

Vilka är vi?
 
Vi tillhör hotellkedjan Radisson Blu, det innebär vissa riktlinjer att följa men också trygghet ifråga om avtal, arbetstimmar och löner. Vårt hotell har genomgått en spännande förändringsfas där Noot Nordik Kitchen spelar en viktig roll. Vi erbjuder goda möjligheter till utveckling, både i Sverige och internationellt. Dessutom är vi väldigt stolta över alla fina kollegor som kommer välkomna dig.

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Radisson Blu Scandinavia Hotel
  • 1 plats
  • Tillsvidare
  • Heltid
  • Fast månads- vecko- eller timlön
  • Publicerat: 25 augusti 2020
  • Ansök senast: 25 september 2020

Liknande jobb


Köksmästare

Köksmästare

21 december 2024

Experienced Chef for Indian and French Cuisine

20 december 2024

Köksföreståndare

Köksföreståndare

18 december 2024

Kock/ kök personal

17 december 2024