OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
På Cucina povera är, precis som det låter, fokus på det Italienska fattigmansköket med mycket inspiration från Rom och södra Italien. Vi serverar färsk pasta, sallader, pizza och focaccia. Även en hel del vin & öl.
Vi lagar all mat från grunden på plats i restaurangen och vi gör även vår egen pasta. Vi strävar efter att servera god italiensk mat gjorda med fantastiska råvaror till ett lågt pris. Vi hoppas du ska vilja vara med och skapa en liten italiensk oas vid odenplan!
På Cucina Povera är fokus precis som det låter på namnet, på det Italienska fattigmansköket med mycket inspiration från Rom. Vi gör vår egen pasta på plats och bakar romersk pizza i vår pizzaugn.
Vi har haft öppet i mindre än ett år och är en liten restaurang med ett härligt team som nu behöver förstärkning då fler kunder har börjat hitta till oss.
Vi söker nu dels en kock/chefskock som vill laga mat och stå i köket och preppa rätter kvällstid (öppet till 22 tisdag-lördag, samt till 21 söndag & måndag). Vi ser gärna att du gillar högt tempo och eftersom vi är en mindre restaurang ska man vara öppen för att lära sig alla delar i köket och hjälpa till där det behövs.
Vi söker även en preppkock som kan jobba från morgonen och hjälpa till under lunchserveringen, samt förbereda maten och stationerna inför kvällen.
För rollen som preppkock krävs ingen speciell erfarenhet men viss kunskap och utbildning kring mat är såklart en stark merit. Vi ser gärna att du har ett glatt humör, är ambitions och har en stark drivkraft till att lära dig nya saker.
Då vi är relativt nyöppnade utvecklar vi fortfarande nya rätter och försöker hitta nya sätt att bli bättre på hela tiden, så man ska gärna tycka att det är kul att vara en del av den utvecklingen och vilja driva restaurangen och maten framåt!
Låter detta som något för dig?
Varmt välkommen med din ansökan via Cheffle redan idag!
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta oss på hello@cucina.se
Ingen erfarenhet