Dagkock - sommar 2023

Dagkock - sommar 2023

Arbetsbeskrivning

På Fjällrestaurangen serverar vi en lunchbuffé alla dagar i veckan. Som kock kommer du ansvara över upplagningen av buffén och att den är påfylld och ser fräsch ut.
På Toppstugan serverar vi en á la cartelunch bestående av 7-9 rätter alla dagar i veckan, där maten förbereds innan och tillagas vid beställning.
Vi söker dig som:
Vi söker dig med erfarenheten som kock i ett restaurangkök. Du ska vara en lagspelare som ser till gästens bästa samt älska och respektera dina råvaror. Att du gillar högt tempo på jobbet är till en stor fördel. Du måste tycka att ditt arbete är viktigt. För vi tycker nämligen att det är viktigt och du är en del av ett större sammanhang där vi arbetar tillsammans och alla beståndsdelar är lika viktiga för att vi ska lyckas. Är du samtidigt ödmjuk och gillar att arbeta - då kan du vara en person för oss. Vi ser gärna att du är intresserad av att komma tillbaka till vintersäsongen, och fungerar allt bra i sommar så kommer det finnas alla möjligheter till det.
Anställningen startar i mitten av juni och omfattar 75%.

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Funäsdalen Berg & Hotell Rörelse AB Funäsdalen
  • 2 platser
  • 3 månader – upp till 6 månader
  • Deltid
  • Fast månads- vecko- eller timlön
  • Publicerat: 7 februari 2023
  • Ansök senast: 31 maj 2023

Postadress

Strandvägen 2A
Funäsdalen, 84672

Liknande jobb


Kock, fast tjänst

Kock, fast tjänst

23 december 2024

Kock, à la carte

Kock, à la carte

20 december 2024

20 december 2024