OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Jobbtitel: Dagköksmästare
Hos: Sjöstaden Skybar
Var: Hammarby Sjöstad, Stockholm
Anställning: Heltid med 6 månaders provanställning
Arbetstid: Dagtid mån-fre, kvällar och helger kan förekomma.
Lön: Enligt överenskommelse
Om företaget:
På 102 meters höjd kommer restaurangen och takbaren bli något utöver det vanliga.
Restaurangen kommer att vara öppen varje dag i veckan från lunch till kväll. Restaurangen kommer att bestå av matsal, bar, chambre separée och festvåning med totalt drygt 150 sittplatser. Utöver det kommer en stor takterass under bar himmel finnas med mer än 100 sittplatser.
Vi erbjuder en arbetsplats med stora möjligheter att utvecklas inom företaget. Vi är ett företag som idag är i en spännande utvecklingsfas och som har för ambition att vara välorganiserad och med en tydligt uppbyggd struktur. I vår koncern ingår även Restaurang Himlen som ligger högst upp i Skrapan mitt på Södermalm och Restaurang Göteborg som ligger i Hammarby Sjöstad.
Vi vill att ett besök på någon av våra restauranger ska kännas trevligt och familjärt. Vårt mål är att hålla en hög kvalité både vad gäller mat och service för att ge gästen en helhetsupplevelse i en avslappnad och vacker miljö.
Vem söker vi:
Inför öppningen av vår nya restaurang söker vi nu efter en stark personalstyrka med självklara ledare i spetsen.
Som Dagköksmästare har du passion för matlagning, trivs i ett högt tempo och är kvalitetsmedveten. Du är en naturlig ledare som är tydlig och rak mot dina medarbetare och som gillar att driva ditt team framåt.
Vi ser att du har lätt för att jobba enligt givna mallar och direktiv men räds inte förändringar på vägens gång som följer öppningen av en ny restaurang.
Vi ser att du har ett antal års erfarenhet av att jobba i en ledande roll i ett á la carte kök. Du behärskar det klassiska köket bra och har kunskaper om matlagning från andra delar i världen.
Arbetsuppgifter:
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att:
• Arbeta aktivt i lunchservice
• Leda köksteamet i det dagliga arbetet
• Kvalitetssäkra maten
• Ansvara för inköp
• Se till att råvarukostnad och personalkostnader hålls
Kökschefen kommer att vara din närmaste chef som du kommer att ha ett nära samarbete med. Kökschefen kommer främst att förlägga sin arbetstid på kvällstid och tillsammans bildar ni ett starkt team som skapar en härlig arbetsmiljö och mat av hög kvalitet.
Kvalifikationer:
• Minst 5 års tidigare erfarenhet av en arbetsledande roll
• Tidigare erfarenhet av inköp av råvaror och ekonomin kring detta
• Har tidigare längre erfarenhet från á la carte kök
Välkommen med din ansökan redan idag! Urval sker löpande.