OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Restaurang Himlen ligger på 25:e och 26:e våningen i Skrapan mitt på Götgatan. Vår ambition är att ge våra gäster en helhetsupplevelse i en miljö med fantastisk utsikt och avslappnad söderkänsla. Våra två restauranger håller hög kvalité både i mat och dryck samt service. Köket, med 46 platser och Grill & Cocktail, med 60 platser och ytterligare 150 platser i bardelen, erbjuder vi våra gäster spännande menyer. Så nära himlen man kan komma! Välkomna.
Läs mer om oss på https://www.restauranghimlen.se/
Himlen växer!
Vi står inför en spännande höst där vi förnyar oss och utökar vår verksamhet med att öppna lunch. Vi behöver därför stärka upp vår organisation med en erfaren och stark Dagköksmästare. Samtidigt kommer vi lägga stort fokus på vårt trainee-program där vi lär upp kommande kockar och annan personal. I din roll ingår du också vara Utbildningsansvarig för hela Sjöstadsgruppen där du kommer följa eleverna genom deras utveckling.
Vem söker vi:
Du har passion för matlagning, trivs i ett högt tempo och är kvalitetsmedveten. Du är en naturlig ledare som är tydlig och rak mot dina medarbetare och som gillar att lära ut de kunskaperna du sitter på.
Vi ser att du har lätt för att jobba enligt givna mallar och direktiv men räds inte förändringar på vägens gång.
Vi ser att du har ett flerårig erfarenhet av att jobba i en ledande roll i ett á la carte kök. Du behärskar det klassiska svenska köket bra och har kunskaper om matlagning från andra delar i världen.
Arbetsuppgifter:
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att:
• Arbeta aktivt i lunchservice
• Leda köksteamet i det dagliga arbetet
• Kvalitetssäkra maten
• Ansvara för inköp
• Se till att råvarukostnad och personalkostnader hålls
• Ansvara för Sjöstadsgruppens trainee-program
Back of House Manager kommer att vara din närmaste chef i köket som du kommer att ha ett nära samarbete med. Back of House Manager kommer främst att förlägga sin arbetstid på kvällstid och tillsammans bildar ni ett starkt team som skapar en härlig arbetsmiljö och mat av hög kvalitet.
Kvalifikationer:
• Minst 5 års tidigare erfarenhet av en köksmästarroll
• Flerårig erfarenhet från varierande á la carte kök av högre standard
• Har tidigare längre erfarenhet från á la carte kök
• Stora kunskaper inom det svenska köket och svensk husmanskost
Välkommen med din ansökan redan idag! Urval sker löpande.