OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Södersjukhuset är ett akutsjukhus mitt i Stockholm som är hela livets sjukhus, där vi med hög kompetens och bra samarbete strävar efter att vara Sveriges ledande akutsjukhus. På Södersjukhuset bedrivs även en omfattande klinisk forskning och utbildning. För oss är det viktigt att kombinera det stora sjukhusets möjligheter med den nära, personliga patientkontakten och se till att leva upp till våra ledord: ”för patienten - med patienten”.
Snart är vi igång i Södersjukhusets nya tillagningskök och nu pågår det förberedande arbetet för fullt. Vill du bli en i gänget och följa med på vår spännande resa med uppbyggnaden av nya Måltidsservice på Södersjukhuset?
Sjukhusets mål är att maten och måltiderna ska vara en del av vården och en av dagens höjdpunkter för våra patienter. Detta når vi genom en ökad valfrihet, tillgänglighet och hög kvalitet på råvaror och färdig produkt. Vi arbetar ständigt med att minska klimatpåverkan och för Södersjukhuset innebär det bl.a. att arbeta med hållbara måltider i alla led.
Vi söker nu efter kockar till den nya sektionen Måltidsservice. Den som vi söker ska ha ett stort intresse för service och måltiden.
Arbetsuppgifter:
Som kock kommer du att vara en del av teamet som lagar mat från grunden för våra patienters bästa, med din matlagning så vill vi ge den bästa av måltider som ger tillfrisknandet bättre förutsättningar. I teamet som du ingår i kommer ni gemensamt att arbeta för att följa uppsatta rutiner och mål och tillsammans skapa en stimulerade och utvecklade arbetsplats. Den nybildade organisationen kommer att ta fram egna mål kopplade till sjukhusets värdegrund.
Anställningsform:
Tillsvidareanställning schemalagd arbetstid 37 tim/vecka, helgarbete förekommer
Kvalifikationer:
Restaurangutbildning eller likvärdig utbildning, datakunskaper samt goda kunskaper i svenska både i tal och skrift är ett krav.
Meriterande är vana från arbete i restaurang och storkök, specialkost och arbete med kostdatasystem. Som kock i Måltidsservice krävs det att du är driven och engagerad och har ett prestigelöst och flexibelt arbetssätt, du drivs av att utvecklas och trivs i en varierande och dynamisk miljö. Vi förutsätter att du delar våra värderingar, har goda datorkunskaper och tidigare erfarenhet av HACCP.
Personliga egenskaper:
Vi ser att du är en flexibel person som tycker att det är utvecklade att få göra många olika saker. Du har en väl utvecklad servicekänsla och en god kommunikationsförmåga. Du har lätt för att samarbeta med andra och beredd att genomföra förändringar. Du ska vara positiv, engagerad och lösningsorienterad.
Information om tjänsten lämnas av:
Kostchef Patric Gill
tel:08-616 16 85
Fackliga företrädare:
Kommunal Södersjukhusets expedition
tel:08-616 16 83
Övrig information:
Om du känner att du passar in på denna beskrivning så får du ett roligt arbete på en arbetsplats som alltid har patientens bästa framför ögonen.
Vi har valt rekryteringskanal i denna rekrytering och undanber oss kontakt med annonssäljare.
Läs gärna mer om Södersjukhuset på vår hemsida: www.sodersjukhuset.se
Kontaktpersoner på detta företaget
Anna Wiberg
Niklas Blomberg
08-616 17 10
Tina Sjöqvist
08-616 2961
Anna-Karin Svedén
08-616 18 27
Nina Hermansen
08-616 1212
Viveca Dahlström , 08-616 28 11
08-616 1589
Peter Blomberg
08-616 31 75
Nancy Skohg
Nancy Skohg
Petra Ekbacke, Vårdenhetschef
08-616 20 35