Deli- och cafémedarbetare till Gastropol

Arbetsbeskrivning

Vi söker Deli- och cafémedarbetare till Gastropol i nybyggda fastigheten Fenix i Hagastaden, nära Norra Tornen och Karolinska. Här driver vi deli, bar, bistro, konferens, catering, evenemang och servicetjänster till husets hyresgäster. Vi ansvarar också för takvåningen med bar och utsikt över Stockholms takåsar. Vi söker dig som tar hand om våra deli- och cafégäster och vill vara med i vår fortsatta utveckling av Torsplans nya mötes- och matdestination.
Om rollen
I rollen som Deli- och cafémedarbetare tar du hand om gästerna i vår Deli. Vi erbjuder bistro, event, konferenser och catering i huset och söker någon som vill bidra till vår fortsatta utveckling.
Du kommer att ha en operativ roll i att förbättra upplevelsen för våra deli- och bistrogäster, konferenskunder och cateringbeställare. Du blir kundens närmaste kontakt vid genomförandet av frukost, lunch, eftermiddagsfika, AW och arrangemang under dagen, enligt kundens önskemål.
Arbetet är säsongsbetonat med högtryck under vissa perioder och lägre beläggning under andra perioder. Detta innebär att vi kan erbjuda längre ledigheter under sommaren, kring jul, påsk och klämdagar, medan det är mer arbete under andra perioder.
Dina huvudsakliga ansvarsuppgifter inkluderar att sälja och leverera frukost, lunch, mellanmål, fika och catering på ett serviceinriktat och relationsskapande sätt samt att ständigt utveckla restaurangupplevelsen tillsammans med restaurangchefen genom paketering och display av mat- och dryckeskoncept.
Vi värdesätter nära samarbete mellan avdelningarna för att lyckas.
Din profil
Vi söker dig som har dokumenterad erfarenhet från tidigare café- eller delitjänst, är kreativ och idérik, kan se både helheten och detaljerna, tar stort ansvar, är prestigelös och flexibel samt är en kommunikativ relationsbyggare som uppmuntrar till samarbete. Du trivs i en internationell miljö med kommunikation på både svenska och engelska och är bra på att skapa rutiner och kontinuitet. Vi söker en social person som brinner för service och mötet med människor.
Meriterande är erfarenhet av arbete i en internationell miljö, baristakunskaper och barservering.
Vi erbjuder dig
· En arbetsplats med flexibla arbetstider och ett gott samarbete
· Ett värderingsstyrt företag där vi aktivt arbetar med ledarskap på alla nivåer
· Möjlighet till personlig utveckling genom utbildningar och möjlighet att byta tjänst inom företaget
· En trygg arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner för alla anställda
· Vi erbjuder våra tillsvidareanställda subventionerad massage på arbetsplatsen varannan vecka och förmånliga rabatter på våra hotelldestinationer.
Ansökan
Tillträde är 12 augusti 2024. Tjänsten är på heltid med varierande vardagar, kvällar och vissa helger. Vid frågor om tjänsten, kontakta Restaurangchef Anki Norgren på anki.norgren@sabis.se. Ansökningar behandlas löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Besök gärna https://www.sabis.se/. Välkommen med din ansökan snarast möjligt!

Kontaktpersoner på detta företaget

Hotellchef Patrick Högberg

Hotellchef Patrik Högberg
073-373 01 99
Hotellchef Hanna Åkerström
070-589 55 25

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Sabis AB
  • 1 plats
  • Tills vidare
  • Heltid
  • Fast månads- vecko- eller timlön
  • Publicerat: 30 maj 2024
  • Ansök senast: 28 juni 2024

Besöksadress

Östgötagatan 100
None

Postadress

BOX 11089
STOCKHOLM, 10061

Liknande jobb


Billdals Ridklubb söker caféansvarig

26 juli 2023

Kafebiträde

26 juli 2023

Bagare / Konditorbiträde

26 juli 2023

Cafébiträde till Bullar&Bröd (heltid)

26 juli 2023