Deliansvarig

Arbetsbeskrivning

Sabis (Slagteriaktiebolaget i Stockholm) är ett ägarlett familjeföretag grundat 1874. Vi vill skapa Sveriges bästa kundupplevelser inom mat och möten! Sabis har tre affärsområden: SABIS BUTIKER med fem matbutiker, SABIS RESTAURANGER & SERVICETJÄNSTER med 20 uppdrag inom restaurang och kontorsservice samt SABIS HOTELL & MÖTEN med tre hotell. Vi omsätter drygt 1 miljard SEK och företaget har idag runt 600 medarbetare. Sabis blev utsedd till Sveriges 4:e och 6:e bästa arbetsgivare i Universums undersökning 2017 och 2018. För mer information besök vår hemsida: https://www.sabis.se/

Deli-ansvarig till Sabis nya satsning Fenix

I mars 2023 slår vi upp portarna till Sabis senaste satsning Gastropol! I ett helt nybyggt hus i nya stadsdelen Hagastaden växer Fenix fram. I huset kommer vi driva bistro, deli, konferens och även sköta servicetjänster i huset. Vi har även hand om takvåningen med utsikt över Stockholm. Nu söker vi dig som har Delivana och som vill vara med att utveckla Torsplans nya mötes- och matdestination! Vi arbetar alltid efter Sabis grundvärderingar: alltid nöjd kund, ansvar och respekt.

Om rollen
Din roll som Deli-ansvarig innebär att säkerställa att gästen får den bästa kundupplevelsen och utbudet hos oss! Arbetet kommer vara både i Deli, restaurang och på vår takbar. Du säljer och levererar frukost, lunch, mellanmål, fika och catering till alla kunder på ett serviceinriktat och relationsskapande sätt. Tillsammans hjälps vi åt i teamet, över avdelningarna och du får vara med i en uppstart av något unikt!

Fokusområden i tjänsten är:

- Arbeta operativt samt leda och fördela arbetet i delin. Bidra till att du och dina medarbetare utvecklas till riktiga kundproffs som levererar kvalitet och glädje varje dag!

- Arbeta proaktivt med försäljning och prognos för att optimera lönsamhet samt medarbetar- och gästnöjdhet.

- I samråd med F&B-manager har du ansvar för inköp av dryck, cafévaror samt inventering och kassahantering.

- Ständig utveckling av restaurangupplevelsen i form av paketering, display och konceptet för mat- och dryck. Du jobbar också aktivt med serviceupplevelsen för att hålla en hög gäst- och medarbetarnöjdhet.

Din profil
Krav för tjänsten

• Du har dokumenterad erfarenhet från tidigare café/deli tjänst
• Du är kreativ, idéskapande och har en förmåga att se helheten såväl som detaljer
• Du tar stort ansvar samt är prestigelös och flexibel i ditt arbete
• En kommunikativ relationsbyggare som uppmuntrar till samarbete
• Du trivs i en internationell miljö med kommunikation på både svenska och engelska
• Du gillar att ha ordning och reda runt dig. Bra på att skapa rutiner och kontinuitet
• Du är en social person som brinner för service och mötet med människor

Meriterande

• Om du har erfarenhet av bistro och konferensverksamhet sedan tidigare


Vi erbjuder dig

Ett roligt jobb på Sabis, som är ett stabilt familjeföretag där vi arbetar mot en tydlig vision och tydliga mål. Med en platt organisation där vi har nära till beslut skapar vi ett starkt fokus på kunden. Kulturen präglas av utvecklingsvilja, frihet under ansvar, samarbete, kommunikation och glädje! Vi är en trygg arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner.

Ansökan
Tillträde 1 mars 2023. Dina arbetstider är varierande vardagar, kvällar och vissa helger. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Mattias Berggren mattias.berggren@sabis.se. Vi behandlar alla ansökningar löpande och tjänsten kan komma och tillsättas innan sista ansökningsdag. Besök gärna https://www.sabis.se/. Välkommen med din ansökan snarast möjligt!

Kontaktpersoner på detta företaget

Anders Karlsson

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Sabis
  • 1 plats
  • Tills vidare
  • Heltid
  • Fast månads- vecko- eller timlön
  • Publicerat: 18 november 2022
  • Ansök senast: 18 december 2022

Besöksadress

ÖSTGÖTAGATAN 100
None

Postadress

Östgötagatan 100
Stockholm, 11664

Liknande jobb


Café- och konditoribiträde

21 november 2024