OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Sabis (Slagteriaktiebolaget i Stockholm) är ett ägarlett familjeföretag grundat 1874. Vi skapar Sveriges bästa kundupplevelser inom mat och möten! Sabis har tre affärsområden: SABIS BUTIKER med sex matbutiker, SABIS RESTAURANGER & SERVICETJÄNSTER med 20 uppdrag inom restaurang och kontorsservice samt SABIS HOTELL & MÖTEN med tre hotell. Vi omsätter drygt 1 miljard SEK och företaget har idag runt 700 medarbetare. Vi är så glada och stolta att vi blivit utsedda av Universum Sweden till Sveriges andra bästa arbetsgivare år 2022. För mer information besök vår hemsida: https://www.sabis.se/
Sabis Fältöversten på Karlaplan är Sabis största butik och en av Sveriges i särklass snyggaste och mest inspirerande. Vår butik är prisbelönt och har bland annat vunnit priser så som: ”Årets Fiskavdelning” och priset som ”Årets Matglädjebutik” flera gånger om. Sabis Fältöversten arbetar med färskvaror av hög kvalitet. Ostar och delikatesser från de bästa leverantörerna, hängmörat kött, färsk fisk och skaldjur och egentillverkade praliner. En hög servicenivå är genomgående i hela butiken. Våra gemensamma värderingar på Sabis är: alltid nöjd kund, ansvar och respekt.
Om rollen
Nu söker vi en ny Delikatessansvarig till vår fina butik! I vår manuella delikatessdisk har vi färdigmat, chark och kött till försäljning. Vi har också ett nära samarbete med vårt butikskök. Som Delikatessansvarig har du både budget- och personalansvar vilket innefattar schemaläggning, rekrytering och inköp. Du driver försäljning och utveckling på din enhet för att skapa bästa möjliga kvalitet och kundupplevelse!
Vi arbetar för att ha Sveriges bästa kundmöte i vår butik vilket betyder att en stor del i ditt arbete kommer vara att utveckla våra kundproffs! I din roll som Delikatessansvarig rapporterar du till Teamchef Saluhall.
Vem är du?
Du har flera års erfarenhet av jobb i livsmedelsbutik samt i manuell disk. Har du även haft en ansvarsroll i en manuell disk ser vi det som meriterande.
Som ledare drivs du av att motivera medarbetarna och att ta vara på deras kompetens. Du är en förebild som vågar ta stort ansvar och är driven och målinriktad. Du trivs med att arbeta i team där utveckling och feedback är en stor del av vardagen. Dessutom har du ett stort engagemang för produkterna vi säljer och arbetar aktivt för att utveckla både avdelningen, medarbetarna och dig själv! Att du har en passion för mat ser vi som en självklarhet.
Om tjänsten
Tjänsten är på heltid. Varierande arbetstider under vardagar, kvällar och helger. Tillträde i slutet av mars eller enligt överenskommelse. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Teamchef Saluhall Måns Frostling mans.frostling@sabis.se. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Välkommen med din ansökan!
Kontaktpersoner på detta företaget
Anders Karlsson