OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Vi vet att vi har en viktig roll att spela, och vi vill att du ska vara en del av det!
På Dibber har vi hjärta för lärande. Det betyder att vi brinner för att varje barn och elev ska ges de bästa förutsättningarna för att utveckla ett livslångt lärande med hjärta för världen.
Vår Hjärtekultur är kärnan i hela verksamheten, och präglar relationerna med barn och elever, vårdnadshavare, och mellan kollegor. Hjärtekulturen ska vara en vägledare i varje situation. Vi strävar efter att vara en inkluderande arbetsplats där varje medarbetare känner sig sedd och kan vara med och bidra. Vi erbjuder en arbetsplats med fokus på trivsel och arbetsmiljö, utveckling och tillitsfulla relationer.
Dibber har kollektivavtal genom Almega med Sveriges lärare, Kommunal och Vision (Friskoleavtalet) och erbjuder friskvårdsbidrag, föräldralön, personalstöd, företagshälsovård samt regelbundna medarbetarundersökningar för att mäta våra medarbetares trivsel och hälsa. Det är viktigt för oss att våra medarbetare trivs hos och känner trygghet. Vi vet att ledarskapet är avgörande för att vår verksamhet och våra medarbetare ska må bra och lyckas, därför jobbar vi aktivt med att utveckla våra ledare och säkerställa att de har det stöd de behöver.
Om jobbet
Vi söker nu ett köksbiträde som ska hjälpa oss med allt som rör köket, matservering och disk. Du kommer som köksbiträde att ansvara för att servera smakrika måltider och hålla en hög måltidskvalité. Vidare ingår sedvanliga arbetsuppgifter som förekommer i kök och restaurang såsom måltidsuppvärmning, mellanmåls servering, salladsberedning, varumottagning, diskning, diskplockning, egenkontroll. Bråta förskola är en nybyggd förskola som ligger i Trosa kommun. Förskolan beräknas ha ca 80 barn när den är full. Förskolan har en ut och njut profil kring där köket är delaktigt.
Vi rekryterar löpande.
Kvalifikationskrav
Erfarenhet att servera förbereda måltider (kunskap om hantering/servering av specialkost)
Datorvana/ipad/smartphone
Svenska i tal och skrift
Utbildning i egenkontroll
Kompetenskrav
Kommunikation
Flexibel
Samarbetsförmåga
Organisationsförmåga
Hygien
Rollbeskrivning
Exempel på arbetsuppgifter:
Vanligt förekommande arbeten i kök som frukost, mellanmål och lunchservering
Följa Matgårdens koncept och anvisningar enligt veckomenyer för huvudkomponent och kolhydrater.
Ansvara och följa egenkontrollprogrammet, innefattar städning, diskning och underhåll av de livsmedelslokaler som finns.
Inköp av livsmedel sker genom webbhandel eller hänvisade leverantörer och följer ramavtal.
Plocka varor, städning av köksutrymmen.
Ansvara för att barn med specialkostbehov får sin uppmärkta mat.
Vara del i den pedagogiska vardagen, innefattar att prata med barn/elever samt synas ute i verksamheten och verka för den goda måltiden.
Förbereda eller laga frukost och mellanmål.
Förbereda och servera dagens grönsaker.
Svara i telefon och läsa/skicka mail.
Ta emot och skicka tillbaka transporter.