OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Destination Gotland och deras resenärer har alla en sak gemensamt: de älskar Gotland! Därför är det viktigt att göra båtresan till och från ön till en uppskattad del av helhetsupplevelsen för den som reser och här spelar givetvis mat, dryck och service ombord en mycket betydande roll. För att vara med och driva restaurangverksamheten framåt söker nu Destination Gotland chefer för restaurangverksamheten till sina fartyg.
Detta är en spännande och utvecklande tjänst för dig som är sugen på nya utmaningar och vill arbeta i en varierande verksamhet. Majola genomför rekryteringen men du blir anställd direkt av Destination Gotland.
OM TJÄNSTEN:
Destination Gotland har nära 1,8 miljoner resenärer per år till eller från Gotland på sina färjelinjer mellan Visby och fastlandet. Ombord på fartygen kan passagerarna avnjuta mat och dryck av hög kvalitet tillagade med närproducerade råvaror i restaurangerna, caféerna och i sommarbarer. Företaget är nu inne i en utvecklande fas för att stärka upplevelsen och servicen ombord och anställer nu Food Service Managers som ska leda verksamheten vidare framåt.
I din roll leder, organiserar och utvecklar du restaurangverksamheten ombord på fartygen. Du har det övergripande ansvaret inom kök och restaurang för att ge gästerna en fantastisk mat- och dryckesupplevelse. Det innebär att du tillsammans med ditt team säkrar en hög servicenivå och gör ert ytterst för att möta gästens behov. Du ansvarar för att rutiner följs, utbildar och coachar personalen samt säkerhetsställer att maten håller högsta kvalitet. Du har en operativ roll och trivs med att jobba med dina kollegor i både kök och service.
Till din hjälp har du fartygets intendent och Destination Gotlands F&B Manager i land.
OM DIG SOM SÖKER:
Till denna tjänst söker vi dig som har erfarenhet av arbetsledning och har tidigare erfarenhet av chefsposition inom större verksamhet - gärna som restaurangchef, köksmästare eller liknande positioner.
Vi söker dig som är en engagerad, noggrann och resultatfokuserad ledare med en passion för mat och dryck. Du har bred kompetens gällande kommersiell service inom Food & Beverage och är kvalitetsmedveten i alla led från beredning till servering med djup kunskap om råvaror och gästservice.
Som ledare ser vi att du är trygg i din roll, du kommunicerar rakt och öppet samt coachar och inspirerar din personal med tydlighet och värme.
I övrigt talar och skriver du svenska och engelska obehindrat, och kan du tyska är detta meriterande.
Destination Gotland arbetar för jämställdhet i företaget och i alla befattningar.
TILLSÄTTNING & ARBETSTIDER:
Tjänsten är en tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning och arbetstider, villkor och lönesättning följer kollektivavtal med sjöbefälsföreningen - SBF. Du arbetar i pass om exempelvis tio dagar där du efter avslutat pass har lika många dagar betald ledighet.
Du bor i en hytt ombord och personalmat serveras i mässen. På fritiden har du tillgång till personalutrymmen med bland annat dagrum och gym. Tillträde sker enligt överenskommelse så snart vi hittar rätt person, och du blir anställd direkt av Destination Gotland efter att Majola genomfört rekryteringsprocessen.
För att få jobba ombord behöver du klara grundläggande krav för sjötjänstgöring med bland annat hälsoundersökning och säkerhetsutbildning.
I rekryteringsprocessen av denna tjänst genomförs personlighetstester tillsammans med aktuella kandidater.
Vill du vara med och driva mat- och dryckesupplevelsen på Gotlandsfärjorna framåt? Då ser vi fram emot din ansökan som du skickar via Majolas annons.
För frågor kontakta sara.mjornell@majola.se
Kontaktpersoner på detta företaget
Therese Hedenström
Martina Dietrich
08-600 35 00
Caroline Andersson
08-600 35 00
Annica Nordin
Catherine Larsson
Isabella Sulejmanovic
08-6003500
Viktor Markowicz
Johanna Lagerström
Sandra Fagerlund