OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Om platsen
Nu är det en ny era på Slussens Pensionat. I över 30 har Vibs och Robert Sohlberg drivit det som blivit ett legendariskt muskhotell och en välrenommerad restaurang på västkusten. Men nu tar den yngre generationen Sohlberg över; sommelier Julian och musiker/producent Isabella. Tillsammans ska de driva och utveckla verksamheten med vännen Stella Pilback som marknadschef.
Varumärket
Slussens Pensionat är ett etablerat varumärke med en musikscen i världsklass. Musiken står i fokus tillsammans med mat och dryck. Vi har en tydlig miljöprofil och väljer ekologiska och lokalproducerade råvaror. Vi står för kreativitet, upplevelser och platsförankring i natur och lokalsamhälle.
Vi söker
– en kock med samma höga ambitioner och värderingar.
Vi erbjuder
Utvecklingsmöjligheter
Ett glatt och kreativt arbetsteam
Fantastisk plats med tydliga visioner
Du trivs om du
– är van att ta ansvar och kan arbeta organiserat. Du ska vilja jobba i team och samarbeta, har höga mål med din matlagning och veta vad det innebär med ett drivet arbetstempo.
I tjänsten ingår prepping och färdigställande av konferens-/festmeny, a la carte-meny med mera. En fullständig arbetsbeskrivning ges ut vid förfrågan.
Personalomsättning här är väldigt liten, de allra flesta väljer att återkomma.
Prestigelöst och roligt ställe att jobba på alltså – med starkt varumärke som vi lever upp till, men levererar helst lite till.