OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Om platsen
Nu är det en ny era på Slussens Pensionat. I över 30 har Vibs och Robert Sohlberg drivit det som blivit ett legendariskt muskhotell och en välrenommerad restaurang på västkusten. Men nu tar den yngre generationen Sohlberg över; sommelier Julian och musiker/producent Isabella. Tillsammans ska de driva och utveckla verksamheten med vännen Stella Pilback som marknadschef.
Varumärket
Slussens Pensionat är ett etablerat varumärke med en musikscen i världsklass. Musiken står i fokus tillsammans med mat och dryck. Vi har en tydlig miljöprofil och väljer ekologiska och lokalproducerade råvaror. Vi står för kreativitet, upplevelser och platsförankring i natur och lokalsamhälle.
Vi söker
– en köksmästare med samma höga ambitioner och värderingar.
Vi erbjuder
En tillsvidare anställning på 100 %
Kreativitet och frihet
Utvecklingsmöjligheter
Arbetsteam med spetskompetenser
Fantastisk plats med tydliga visioner
Du trivs om du
– är van att ta eget ansvar och kan organisera din tid själv. Du ska vilja jobba i team och samarbeta, har höga mål med din matlagning och en kreativ ådra och vet vad det innebär att leda ett kök.
I tjänsten ingår personalansvar/schema, leverantörskontakt/inköp, konferens-/festmeny, a la carte-meny, inköp, med mera. En fullständig arbetsbeskrivning ges ut vid förfrågan.
Personalomsättning här är väldigt liten, de allra flesta väljer att återkomma. Vi ser att du söker till oss för en långsiktig anställning.
Prestigelöst och roligt ställe att jobba på alltså – med starkt varumärke som vi lever upp till, men levererar helst lite till.