OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Om platsen
Nu är det en ny era på Slussens Pensionat. I över 30 har Vibs och Robert Sohlberg drivit det som blivit ett legendariskt musikhotell och en välrenommerad restaurang på västkusten. Men nu tar den yngre generationen Sohlberg över; sommelier Julian och musiker/producent Isabella. Tillsammans ska de driva och utveckla verksamheten med vännen Stella Pilback som marknadschef.
Varumärket
Slussens Pensionat är ett etablerat varumärke med en musikscen i världsklass. Musiken står i fokus tillsammans med mat och dryck. Vi har en tydlig miljöprofil och väljer ekologiska och lokalproducerade råvaror. Vi står för kreativitet, upplevelser och platsförankring i natur och lokalsamhälle.
Vi söker
– säsongspersonal inom servering
Vi erbjuder
Utvecklingsmöjligheter
Ett glatt och kreativt arbetsteam
Fantastisk plats med tydliga visioner och mycket musik
Du trivs om du
är van att ta ansvar och kan arbeta organiserat
vet vad det innebär att arbeta i högt tempo
gillar att jobba i team och samarbeta
vill vara delaktig i att skapa minnen för livet för våra gäster
Arbetet i matsalen betyder högt tempo och hög kvalitet på service. Vi har en à la cartemeny, en sittning om 150 gäster som kommer samtidigt och efter maten serveras musikunderhållning av hög klass. Du arbetar med sedvanliga restauranguppgifter och á la carteservering, kvällstid. En fullständig arbetsbeskrivning ges ut vid förfrågan.
Vårprogrammet drar igång i april, då söker vi personal deltid främst helger. Sommarsäsongen börjar efter midsommar och då kan vi erbjuda heltid.
Personalomsättning här är väldigt liten, de allra flesta väljer att återkomma.
Prestigelöst och roligt ställe att jobba på alltså – med starkt varumärke som vi lever upp till, men levererar helst lite till.
Välkommen att söka!