Dibber söker Kökschef till tillagningskök

Dibber söker Kökschef till tillagningskök

Arbetsbeskrivning

Dibber Sverige är en del av Læringsverkstedet som är Norges största förskoleaktör. Dibber har 80 förskolor och skolor i hela Sverige. Varje dag arbetar vi mot samma vision: "Vi får världens viktigaste värden att växa." Vårt mål är att barnen ska växa genom att tillägna sig kunskap och förmågor samt utveckla en känsla av trygghet och empati.

Våra förskolor och skolor behöver dig som älskar att jobba med barn och elever. På Dibber vill vi vara varma människor med den bästa kompetensen.



Vill du bidra till att alla barn och pedagoger får den goda måltiden? Trivs du med ett engagerat team och att som kökschef leda arbetet med allt vad det innebär i ett storkök.

Nu söker vi en Kökschef till vårt kök på Kubik skolan i Helsingborg med energi och inspiration att laga mat och utveckla vårt växande koncept inom
produktion-och cateringverksamhet. Vi söker dig med några års erfarenhet inom
kockyrket med ett brinnande intresse för mat och människor.

Som Kökschef på Kubik lyfter du vårt skolkök till ännu en nivå. Vi har idag ett utmärkt kök som lagar mycket mat från grunden. Din uppgift blir att
tillsammans med kockar och köksbiträden strukturera, kvalitetssäkra och förädla
arbetet i vårt skolkök.

Arbetsuppgifter
* Strukturera, fördela och medverka i arbetet i köket
*Ha personalansvar och planera bemanning och attestering i Flex (lönerapporteringssystem)
* Planera och näringsberäkna vår matsedel/menyer. Arbeta med Skolmatsverige.se
* Beställningar av livsmedel och annat förekommande material
* Arbetsmiljöarbete, APT och ansvar för att se över utrustning och felanmälan
* Sammanställa faktureringsunderlag
* Genomföra egenkontroll och HACCP
* Bereda och tillaga skolmåltider, inklusive specialkosten
* Samarbeta med skolledning och elevråd
* Servera mat till barn och elever i vår matsal och till de verksamheter som vi levererar till 
*Övriga förekommande arbetsuppgifter i kök
*Du håller dig à jour genom att delta i de kurser och utbildningar som erbjuds

Kvalifikationer
* 3-4 års erfarenhet inom storkök/restaurang
* Du ska ha genomgått utbildning i special koster och livsmedelshygien
* Goda kunskaper i svenska i både tal och skrift
* Datorvana
*Körkort

Personliga egenskaper
Uppdraget kräver att du är självgående och strukturerad med förmåga att organisera,
ansvara för och prioritera dina uppgifter på ett effektivt sätt. Ha en positiv
attityd till barn och medarbetare samt ett gott samarbete med vårdnadshavare. Inom
Dibber vill vi vara varma människor med den bästa kompetensen. Du som söker den
här tjänsten gillar lagarbete, är kreativ och sprider god stämning och brinner
för den goda måltiden.

Vi erbjuder
Engagerade och duktiga kolleger i en professionell miljö! Vi har kollektivavtal genom Almega (Friskoleavtalet). Dibber har ett löfte till alla sina medarbetare: Hos oss har du alla möjligheter att utvecklas både som yrkesmänniska och individ samtidigt som du utför världens viktigaste jobb på bästa möjliga sätt.

Förmåner i samtliga av Dibbers verksamheter;
*Fria pedagogiska måltider
*Friskvårdsbidrag
*Personalstöd via Falck Health Care

 

Ansökan 
Endast sökande som uppfyller kvalifikationskraven beaktas. Vi frånsäger oss kontakt från rekryterare. 
Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum 

Alla som anställs för arbete med barn och ungdomar ska lämna felfritt utdrag ur belastningsregistret från rikspolisstyrelsen före tillträdesdagen 

 
Varmt välkommen med din ansökan!  

 

 

Kontaktinformation
Anneli Nieminen, Kök och måltidsansvarig

Arbetsplats
Larmvägen 31

254 56 Helsingborg

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Dibber
  • 1 plats
  • Tills vidare
  • Heltid
  • Fast månads- vecko- eller timlön
  • Publicerat: 13 oktober 2021
  • Ansök senast: 1 november 2021

Liknande jobb


Kökschef Måltidsverksamheten, Östhammars kommun

Kökschef Måltidsverksamheten, Östhammars kommun

19 december 2024

19 december 2024

4 december 2024