Dietkock

Arbetsbeskrivning

Dibber är en del av en utbildningskoncern som driver förskolor och skolor på flera ställen i världen utan vinstintresse. Dibber arbetar för att utveckla och driva de bästa förskolorna och skolorna, där barn känner sig värdefulla, föräldrarna upplever trygghet och medarbetarna får alla förutsättningar för att göra ett bra jobb. Dibbers vision är att vi vill få "världens viktigaste värden att växa", alltså våra barn och elever.

På sikt vill Dibber bli den ledande aktören i Europa och pågående etablering i Sverige är en del av den visionen. I Sverige är Dibber en koncern som bedriver ca 100 förskolor och skolor i ca 20 bolag.



Vi är ett tillagningskök som lagar mat med kvalitet från grunden. Vi är öppna, ansvarstagande, modiga och energiska och letar alltid efter nya kollegor som vill vara med och skapa framtidens Dibber. Vi erbjuder en inspirerande arbetsplats full av möjligheter där vi tillsammans skapar de bästa förutsättningarna för en hållbar framtid. 

Som dietkock är du en viktig del i vardagen i verksamhetens kök.

Tillsammans med övriga kollegor medverkar du till att en välkomnande och trevlig måltid för varje barn,elev samt personal tillagas. Du tillagar näringsriktiga, säkra och goda måltider med hög kvalité enligt Dibbers målsättning. I ditt uppdrag ingår att arbeta enligt enhetens egenkontrollprogram samt att följa Dibbers målsättning och enhetens fastställda mål, styrdokument och policys. 

Är du vår nästa kollega? Välkommen till Silverbäckens Skola som är långt ifrån lagom! Låter det spännande? Skicka in din ansökan! 

Arbetsuppgifter
I dina arbetsuppgifter som dietkock ingår:

.att tillaga specialkost och anpassade måltider,
.genomföra beställningar av livsmedel och övriga produkter
.utföra andra förekommande arbetsuppgifter i ett storkök beroende på kökets storlek så som salladsberedning,
.ställa i ordning och servera måltider,
.ta emot och packa upp varor,
.diska och hålla kökets lokaler rena och i god ordning.

Kvalifikationer
.Kockutbildad eller validerad till kock.
.God digital kunskap
.Behärska svenska språket i tal och skrift. 
.Dokumenterad utbildning i livsmedelshygien och egenkontroll. 
.Erfarenhet av specialkost och anpassade måltider som t ex vegetarisk matlagning.
.Du vill kompetensutveckla dig genom att vara påläst inom ditt yrkesområde och deltar i olika utbildningsinsatser som arbetsgivaren erbjuder.
Meriterande:
.Erfarenhet av arbete i storkök 
.Stort intresse för matlagning och förmågan att sätta matgästen i fokus med en hög känsla för service.

Personliga egenskaper
.Du är strukturerad och slutför dina uppgifter med god kvalitet.
.Du är kreativ och tänker i nya banor på konstruktivt sätt.
.Det är en självklarhet för dig att samarbeta med dina kollegor för att nå det gemensamma målet.
.Du kan snabbt se lösningar på uppkomna problem.

Vi erbjuder
.Arbetskläder
.Personalstöd via Falck Health Care
.Friskvårdsbidrag
.Fria pedagogiska måltider
.Trevliga kollegor

Kontaktinformation
Jaana Lundström, Kökschef

Arbetsplats
Silverbäcksvägen 1

191 38 Sollentuna

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Dibber
  • 1 plats
  • Tills vidare
  • Heltid
  • Fast månads- vecko- eller timlön
  • Publicerat: 20 december 2022
  • Ansök senast: 10 februari 2023

Liknande jobb


15 september 2024

28 augusti 2024