Dietkock till Näsbyparksskolan i Täby

Arbetsbeskrivning

Till vår verksamhet på Näsbyparksskolan söker vi nu en dietkock.  

Vi söker dig som har fokus på laganda och en ”ja-vi-kan”-attityd parat med en stor glädje till kockyrket. Du är kreativ och modern i din matlagning. Du vet att det är tillsammans med dina kollegor som du kan leverera enastående resultat. Kostnadsmedvetenheten sitter i ryggmärgen. Självklart behöver du självständigt kunna planera ditt arbete samt ibland arbeta under tidspress. Våra ledord är serviceanda, laganda och utveckling därför är egenskaper och beteenden som stöttar det viktiga för oss.

Vi söker en medarbetare till ovanstående uppdrag. Att arbeta hos oss är varierande, utmanande och kräver stort personligt engagemang.

Dina arbetsuppgifter kommer i huvudsak bestå av;


• Menyplanering
• Inköp
• Tillagning av specialkost
• Egenkontroll

Kvalifikationer/krav:


• Utbildad kock med minst 5 års yrkesvana
• Erfarenhet av tillagning av specialkost
• Datakunskaper (officepaketet)

Personliga egenskaper:


• Vi söker dig med ett brinnande matintresse
• Stor kreativitet och engagemang
• Ekonomiskt tänkande
• Utåtriktad, initiativrik
• Hög social kompetens
• Du delar våra värderingar laganda, serviceanda och utvecklig

Detta säger våra kockar om att arbeta på Sodexo:


• Att jobba som kock på Sodexo är både spännande och utmannande
• Att laga varierad mat med färska råvaror skapar stolthet
• Bra kolleogor som stöttar varandra stärker teamkänslan
• Våra arbetstider bidrar till god livskvalitet
• Vårt starka engagemang för mångfald och integration är en grund för bra lagarbete
• Både vi och våra kunder ställer höga krav på vår service
• Kollektivavtal ger trygghet

Anställningsform och arbetstider:


Tillsvidare Mån - Fre

Har du frågor kontakta Kim Duggin

tel 08-5788 3149

Kim.duggin@sodexo.com

Din ansökan vill vi ha senast den 20180319
Ansökan kan endast göras via vår hemsida

   


Sodexo grundades av fransmannen Pierre Bellon år 1966. Med hjälp av några tusen franska francs på fickan, sin starka drivkraft och entreprenörsanda startade han upp ett litet serviceföretag som levererade mat till företagspersonal i hans hemstad Marseille. Idag har Sodexo vuxit till en av världens största arbetsgivare med verksamheter i 80 länder världen över. Vi är världsledande inom Quality of Life Services – service för livskvalitet, och våra kunder finns både inom privat och offentlig sektor samt på institutioner. Vi erbjuder integrerade servicetjänster inom Facilities Management: arbetsplatstjänster, lokalvård, måltidsservice samt hjälpmedels- och konferensverksamhet. Vi bidrar till att öka de anställdas välmående, effektivisera verksamheten och säkerställa att alla viktiga servicefunktioner fungerar på företag, sjukhus, skolor och andra arbetsplatser. Vårt brinnande engagemang för hållbarhet, att utveckla våra medarbetare och främja mångfald är vida känt runt om i världen. Vårt arbete inom dessa områden har också resulterat i en mängd prestigefyllda utmärkelser under årens lopp.

I Norden omsätter vi 7,5 miljarder kronor och sysselsätter 11 000 medarbetare. Det gör oss till ett av Nordens ledande Service Managementföretag.

Kontaktpersoner på detta företaget

Jimmy Andersson, Restaurangchef
46 8-5788 5622
MariaNordström, Housekeeper

LindaJaensson,
08-5788 5938
IngelaLundström, Receptionschef
090-108749
MariaWestman, Reception/Fackligt ombud
090-108700
Ingela Lundström, Receptionschef
090-108749
Jimmy  Andersson, Restaurangchef
46-8-5788 5622
Carina Runermark, Arbetsledare
08-57883069
Maria Westman, Reception/Fackligt ombud
090-108700
Tommy Öhman,

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Sodexo AB
  • 1 plats
  • Tillsvidare
  • Deltid
  • Induviduell
  • Dagtid Ej specificerat
  • Publicerat: 22 mars 2018

Besöksadress

Muréngatan
None

Postadress

Box 47620
Stockholm, 11794

Liknande jobb


15 september 2024

28 augusti 2024